Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasvezelkabel – InfraTEL

Glasvezelkabel

Sneller en betrouwbaarder netwerk?
Vandaag de dag zijn ICT en telefonie belangrijke onderdelen van elke organisatie. Daarom is het dan ook erg belangrijk dat u kunt vertrouwen op deze middelen. De snelheid is natuurlijk minstens zo belangrijk! Het kost onnodig veel frustratie en tijd als u lang moet wachten tot dat uw mail eens verstuurd of bestanden moeten worden gedownload. Een netwerk met glasvezelkabel is een geweldige aanwinst voor u bedrijf.

Goedkoper uit met glasvezelkabel
Door de aanleg van glasvezelkabel kunt u snel veel geld besparen. Glasvezelkabel is namelijk goedkoper om te kopen als bijvoorbeeld coaxkabels. Glasvezelkabel is sneller dan de meeste andere varianten. Dat zorgt er voor dat u op lange termijn uzelf veel wachttijd bespaart. En tijd is geld!

Minder storingen en sterker signaal

Glasvezelkabels is niet gevoelig voor elektronische straling. Dit zorgt er voor dat er minder snel storingen zijn dan met bijvoorbeeld ADSL-kabels of oudere coaxkabels. Ook wordt het signaal wat door de kabel heen loopt minder wordt afgezwakt en u daardoor een sterker signaal heeft en dus ook minder vaak versterkt dient te worden.

Glasvezelkabel voor meerder toepassingen

Door de grote capaciteit van glasvezelkabelnetwerk kan er tegen een scherpere prijzen bandbreedte worden ingekocht. Er zijn verschillende toepassingen die via glasvezelkabel lopen, zoals intranet, internet VOIP telefonie en camerabeveiliging. Zo kan een schaalvergroting plaatsvinden en kan het netwerk snel gekoppeld worden aan eventuele toekomstige netwerken.

Multi modale lichtgeleiders en single modale lichtgeleiders

Er zijn twee verschillende soorten glasvezelkabels: Multi modale lichtgeleiders en single modale lichtgeleiders. Er is geen verschil in capaciteit van dataverkeer, maar  wel in golflengte tussen die kabels. De single mode glasvezelkabel is voornamelijk geschikt voor grote, snelle gegevensoverdracht over lange afstanden. De multi modale glasvezelkabel is vooral geschikt voor gebruik van gemiddelde tot snelle gegevensoverdracht over middelmatige afstanden.

Zoekt u naar een glasvezelkabel voor uw organisatie of bedrijf? Of wilt u graag meer weten over de meerdere mogelijkheden? Hier onder vind u ons aanbod glasvezelkabels. Graag willen wij u persoonlijk vertellen wat het beste bij uw wensen, organisatie of bedrijf past.

Linkruil.org

Comments are closed.