Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

GTA 5 Cheats

GTA 5 Cheats

gta5

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) een fantastisch spel. Natuurlijk horen daar cheats bij die het spel nog veel leuker maken.  Hierbij kun je denken aan: je wanted level verlagen, je health / gezondheid in 1x weer op peil brengen en nog veel meer! Op deze pagina vind je de cheats voor GTA 5 voor zowel de Playstation 3 (PS3) als de Xbox 360. Wij wensen je veel plezier!

LET OP! Als je de cheats gebruikt, zullen je thropies en achievements voor GTA 5 uitgeschakeld worden. Er zijn helaas geen cheats om geld te krijgen. Wel zijn er manieren om snel veel geld te verdienen in GTA 5. Deze tips zie je onderaan de pagina.

Kijk op onze website voor alle cheats van GTA 5!

In GTA 5 zijn er natuurlijk weer allerhande cheats van de partij. Hierbij is het belangrijk te weten dat Achievements (Xbox 360) en Trophies (PS3) worden uitgeschakeld zodra je ze gebruikt. Het moet immers wel een beetje eerlijk blijven!

Op de volgende pagina’s vind je welke voertuigen en vliegtuigen je zoal tevoorschijn kan toveren, als ook alle verschillende wapens. Ook lees je hoe je bijvoorbeeld het weer kan veranderen en hoe je gemakkelijk veel geld kan verdienen. Bij het invoeren van de code gebruik je het beste de vierpuntsdruktoets (D-pad) in plaats van de analoge stick, omdat je zo veel accurater richtingen invoert. Houd er ook rekening mee dat je de code niet te snel moet invoeren. Neem er dus de tijd voor, zodat je ook minder snel een foutje maakt.

Linkruil.org

Comments are closed.