Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het installeren en werken met een netwerk tester

Netwerken zijn er alle soorten en maten. Je hebt gigantische glasvezelnetwerken in een wijk en kleinere glasvezelverbindingen binnen een woning. Bij de installatie van deze netwerken moeten er talloze kabeltjes en andere verbindingen aan elkaar worden verbonden. Vaak gaat dat goed, maar niet altijd. Zo kan het gebeuren dat twee verkeerde verbindingen aan elkaar worden verbonden waardoor er geen data door de kabels kan worden ontvangen en verzonden. Om te voorkomen dat een netwerk dus niet goed werkt na de aanleg ervan kan er een netwerktester gebruikt worden. Deze tester meet welke gegevens er door de kabel heen komen om zo te kunnen achterhalen of er iets verkeerd zit. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er iets in de weg zit of dat er iets is wat niet goed is aangesloten.

Meet het netwerk en voorkom verrassingen

Aanleg van glasvezel is voor veel mensen al vervelend genoeg. De hele weg moet ervoor worden open gelegd en vaak heb je op moment van aansluiting eventjes geen verbinding. Zeker voor bedrijven kan dit wel eens een flink obstakel zijn. En wanneer is verbinding dan ook nog eens niet werkt dan zullen de klanten niet heel tevreden zijn. Voorkom dus dat je voor een verrassing komt te staan door gebruik te maken van een goede netwerk tester. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je de klanten na de werkzaamheden verzekeren van een goedwerkende stabiele internetverbinding.

Koop jouw netwerk tester in andere accessoires gemakkelijk online

Doordat er steeds meer plekken zijn met de goede glasvezelverbinding wordt het ook steeds makkelijker om glasvezel online te bestellen. En win-winsituatie dus. Koop alle glasvezel accessoires die jij of jouw bedrijf nodig heeft gemakkelijk online bij een webshop die aan al uw wensen voldoet. Van glasvezelkabels tot patchcorden en netwerk testers. Voor een volledig aanbod op het gebied van glasvezel moet ze enkel online te kijken

Linkruil.org

Comments are closed.