Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het voordeel van Smart Art

In dit artikel willen wij u graag vertellen over de voordelen van de Smart art module in het Office pakket. Allereerst moet u weten dat deze functie alleen beschikbaar is in de nieuwer Office pakketten (vanaf 2010). Maar wat kunt u nou extra met deze zogenaamde Smart art functie? Wij zullen twee functies belichten zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwste functie van Office.

Tijdlijn maken
Een voorbeeld van een functie is een tijdlijn maken binnen het Office pakket. Dit kan zowel met Word als Powerpoint bijvoorbeeld. Beide zijn Office programma en beide bevatten zij de Smart art module. Een tijdlijn is ideaal als u bepaalde gebeurtenissen op een rij wilt zetten. Dit kunnen zaken zijn die al gebeurd zijn (in het verleden), maar uiteraard ook toekomstige zaken.

Organigram maken
Een andere mogelijkheid is een organigram maken, wat ook erg interessant kan zijn. Een organigram kan bijvoorbeeld posities binnen een bedrijf weergeven. Bovenaan staan vaak de directeur. In het organigram worden verder de afdelingen en managers benoemd.

Naast deze twee voorbeelden heeft de Smart art functionaliteit binnen Office nog veel meer te bieden, teveel om op te noemen. Probeer het zelf eens uit en ontdek de oneindige mogelijkheden!

Linkruil.org

Comments are closed.