Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Internet wordt steeds belangrijker

We zien dat internet in het algemeen steeds belangrijker wordt, dus ook bijvoorbeeld een RJ45 verbinding. Wat is een RJ45 aansluiting en wat kan je ermee? Een RJ45 verbinding is eigenlijk gewoon de benaming voor een internet aansluiting. Dit is eigenlijk gewoon de verbinding tussen je laptop of computer met het internet.

We verzamelen meer data
we zien en gaan de komende tijd zien dat we steeds meer data verzamelen. Het wordt steeds makkelijker om data te verzamelen, we zien dan ook dat steeds meer besluiten op basis van data gebeuren. Er kunnen veel beter prognoses gedaan worden over wat iets gaat opleveren in de toekomst. Dan kan je natuurlijk ook makkelijk bepalen of je er geld in wil steken, omdat je al weet wat je eruit gaat halen. E-mail marketing wordt ook steeds uitgebreider door internet. Dit komt doordat er aan de ene kant betere tools ontwikkeld worden die een email kunnen samenstellen, en aan de andere kant kan er beter gemeten worden in welk deel van de customer journey iemand zit zodat er echt gerichte emails verzonden worden waar je echt iets aan hebt.

Hey Google
We zien ook steeds meer dat we gaan praten tegen apparaten in plaats van typen. Dit komt doordat er steeds meer met de microfoon functie gewerkt wordt en deze ook steeds beter ontwikkeld wordt. De verwachting is dan ook dat we in de toekomst op gegeven moment ook bijna niet anders doen dan tegen een apparaat praten. We zien nu zelfs al dat maar liefst 20% van de zoekopdrachten in de zoekmachines via spraak gaat. Dit komt deels doordat men steeds vaker de mobiele telefoon gebruikt en hier is spraak gewoon net wat makkelijker doordat je vaak snel tussendoor iets op wil zoeken. Zo wordt er via Whatsapp ook steeds meer via spraak messages gecommuniceerd. Spraak wordt de toekomst, ben jij er klaar voor?

Linkruil.org

Comments are closed.