Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPad Accessoires

iPad accessoires

Sinds de opkomst van de iPad is er een aparte markt ontstaat om onze geliefde tablet te beschermen tegen en stoot of val. Het prachtig vormgegeven apparaat blijkt geen grote fan te zijn van een val op de grond en laat dit dan ook duidelijk merken doordat er een dikke barst in het scherm ontstaat bij een val. Gelukkig wordt het apparaat niet lelijker van hoesjes zoals dit vroeger bij telefoons wel het geval was en proberen vormgevers de iPad op te leuken door het gebruik van hoesjes of covers.

 

iPad Case

Wellicht het meest bekende iPad accessoire is de iPad case. Dit is als het ware een ‘flap’ om de voorkant van de iPad heen. Deze wordt door middel van een magneet bevestigd en beschermt de glazen voorkant. Een van de redenen van de enorme populariteit van dit leuke accessoire is het feit dat deze hoes omgebogen kan worden waardoor de iPad ook staand gebruikt kan worden. Het apparaat leunt dan op de hoes die eraan bevestigd zit. Erg handig dus!

 

Hoesjes

Daarnaast bestaan er natuurlijk ook hoesjes die speciaal voor de iPad ontworpen zijn, waar de iPad in zijn geheel ingestopt kan worden voor bijvoorbeeld het vervoeren van het apparaat. Dit accessoire wordt vooral gebruikt door mensen die de vormgeving van het apparaat mooi vinden zoals het is zonder toevoegingen.

 

Aparte markt

In de afgelopen jaren is een complete aparte markt ontstaan voor de productie en het gebruik van iPad hoesjes. Dit is parallel ontstaan met de opkomst van de iPad. Zo bestaan er tegenwoordig ook toetsenbordjes die via Bluetooth aangesloten kunnen worden met de iPad. Hierdoor transformeert de iPad bij het aansluiten met het toetsenbord van een tablet naar een mini-laptop of computer desktop.

Linkruil.org

Comments are closed.