Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone Reparatie Sint-Niklaas en Beveren

iPhone Reparatie Sint-Niklaas en Beveren

Bent u op zoek naar een professioneel herstelbedrijf voor het herstellen van uw iPhone? Dan bent u bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres. Wij helpen u graag! Heeft u een barst in het glaswerk, werkt uw beeldscherm niet meer of gaat uw batterij te snel leeg? Wij hebben alle originele iPhone onderdelen op voorraad en medewerkers met je juiste ervaringen. Uw iPhone reparatie uit Sint-Niklaas of Beveren is bij ons in zeer goede handen! Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het herstellen van iPhones.

Een iPhone reparatie in Sint-Niklaas of Beveren vinden wij te duur

Waarom wij u adviseren uw iPhone uit Sint-Niklaas of Beveren bij ons te laten herstellen? Hier een voorbeeld: Het scherm van uw iPhone 5 vervangen kost in Sint-Niklaas gemiddeld €135. Bij De Telefoon reparatie Winkel betaald u voor dezelfde reparatie maar €105. Wij herstellen met de originele iPhone onderdelen. U mag meekijken terwijl wij uw iPhone herstellen. Kom direct langs of bel voor meer informatie.

Schakel De Telefoon Reparatie Winkel in voor uw reparatie

Komt vrijblijvend en zonder afspraak bij ons reparatiecentrum langs om u te laten informeren over de reparatie mogelijkheden of laat uw iPhone direct herstellen. Klaar terwijl u wacht en meekijkt tijdens het repareren. U krijgt op alle reparaties 3 maanden garantie.

Contact
De Telefoon Reparatie winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE, Antwerpen
0032497639717
info@detelefoonreparatiewinkel.be

Linkruil.org

Comments are closed.