Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Is glasvezel daadwerkelijk beter

Kent u iemand die officieel glasvezel leverancier is? Ik persoonlijk niet. Ik gebruik zelf nog de normale internetverbinding en deze bevalt mij nog prima. Wel heb ik af en toe last van een storing, maar daar ben ik inmiddels aan gewend. Maar ik snap dat mensen dat irritant vinden. Zij vinden dat het internet geen storingen mag hebben, en ook sneller moet zijn. Nu heb ik gekeken naar wat de opties kunnen zijn om sneller en vooral ook stabieler internet te hebben. En toen heb ik via internet gevonden dat er eigenlijk twee opties zijn om deze problemen te verhelpen.

Meer betalen

Het internet krijgt u via een provider, dit kan KPN zijn maar ook een andere leverancier van het internet. Nu werken deze providers met verschillende pakketten. U betaalt een bepaald bedrag per maand, en daarvoor krijgt u een bepaalde snelheid internet voor. Op het moment dat u een snellere internetverbinding zou willen, dan kunt u kijken naar de mogelijkheden naar een ander pakket. U gaat dan wel meer betalen per maand, maar u beschikt dus over een snellere internetverbinding. Een stabielere internetverbinding wordt het helaas niet.

Glasvezel

Ik benoemde de glasvezel leverancier al even, maar glasvezel kan ervoor zorgen dat u een snellere én stabielere internetverbinding krijgt. U zal zelf de glasvezelkabels aan moeten schaffen. Dit kan gewoon bij een bouwmarkt, maar het is beter om dit bij een specialist te doen. De glasvezel leverancier weet precies welke soort kabel u nodig heeft in uw huis en komt het voor u aanleggen. Dit is een goedkopere optie om sneller en stabieler internet te krijgen.

Heeft u dus genoeg van het trage internet, en ook de storingen. Dan kan ik u vertellen dat glasvezel daadwerkelijk beter is dan de normale internetverbinding. Bekijk de mogelijkheden op de website van de glasvezel leverancier, zo weet u precies wat u nodig heeft.

Linkruil.org

Comments are closed.