Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iTunes Downloaden en installeren.

itunes download

iTunes is een mediaspeler, mediatheek en mobile device management applicatie ontwikkeld door Apple Inc. Het wordt gebruikt om te spelen, downloaden en organiseren van digitale audio en video op personal computers met OS X en Microsoft Windows-besturingssystemen. De iTunes Store is ook beschikbaar op de iPod Touch, iPhone en iPad.
Via de iTunes Store, kunnen gebruikers kopen en downloaden van muziek, muziekvideo’s, tv-programma’s, audioboeken, podcasts, films en huurfilms in sommige landen, en ringtones, beschikbaar op de iPhone en iPod Touch (vierde generatie hoger). Toepassingssoftware voor de iPhone, iPad en iPod Touch kan worden gedownload van de App Store.
iTunes 11 is de meest recente versie van iTunes, beschikbaar voor OS X v10.6.8 of hoger, evenals Windows XP of hoger. Het werd uitgebracht op 29 november 2012, een maand later dan verwacht, als gevolg van een vertraging van Apple, die verklaarde dat hij extra tijd nodig om de wijzigingen die nodig zijn om de update te voltooien voltooien.

iTunes Downloaden

Download iTunes eerst en installeer deze vervolgens op je computer om gebruik te maken van het programma. Om het programma te downloaden ga je eerst naar Apple.com/iTunes en klik je op de blauwe download-knop. Nadat je het bestand hebt gedownload, dubbelklik je op het bestand om de installatie te starten. Op alle schermen klik je op Volgende en ga ook akkoord met de algemene voorwaarden. Hiermee installeer je iTunes op je computer en kun je het programma gebruiken.

iTunes Store

Versie 4 van iTunes introduceerde de iTunes Store, dat is de naam van de iTunes Music Store , van waaruit iTunes- gebruikers kunnen kopen en downloaden van nummers voor gebruik op een beperkt aantal computers en een onbeperkt aantal iPods . In voorgaande jaren aangekochte muziek via de iTunes Store zijn tegen kopiëren beveiligd met Apple’s FairPlay digital rights management ( DRM) systeem waarmee beschermde nummers worden gespeeld op maximaal vijf computers tegelijk , evenals onbeperkt apparaten ( iPod , AppleTV , etc . ) met DRM beschermde nummers kunnen niet worden afgespeeld op computers niet bevoegd om iTunes-account van de koper . Op de 2009 Macworld Conference & Expo , werd aangekondigd dat de iTunes Music Store DRM-vrij zou zijn , met alle nummers DRM-vrij in april 2009.
Apple kondigde ook aan veranderingen in hun prijs tier . Zij kondigde aan dat liedjes nu kost $ 0,69 , $ 0,99 of $ 1,29 , maar niet uitweiden over hoe ze zullen worden geprijsd. Waarnemers verwachten nieuwe hits op $ 1,29 , terwijl de oudere liedjes zal de goedkopere $ 0,99 of $ 0,69 tier . Maar veel platenlabels hebben hele catalogi vermeld door kunstenaars met niets maar $ 1,29 songs , te profiteren van de optieprijs . Hierdoor zijn er zeer weinig nummers in de iTunes store met een $ 0,69 prijskaartje .
In de jaren daarna , films, televisieprogramma’s , muziek video’s, podcasts , en de App Store ( voor de iPhone , iPod Touch en iPad ) zijn toegevoegd aan iTunes store uitgebreide catalogus .
Op 6 januari 2009 , Phil Schiller kondigde in zijn Macworld 2009 keynote speech dat meer dan 6 miljard nummers had gedownload sinds de eerste dienst gelanceerd op 28 april 2003, waarmee het de grootste online muziekwinkel ter wereld .
Bij de vorige Macworld Expo 2008 , Apple CEO Steve Jobs verklaarde dat de dienst een nieuwe dag verslag van 20 miljoen songs had ingesteld op 25 december 2007 . Hij kondigde ook aan dat de iTunes Store biedt meer dan 1000 films voor verhuur tegen het einde van februari. De iTunes film catalogus bevat content van 20th Century Fox , Warner Bros , Walt Disney Pictures , Paramount Pictures , Universal Studios en Sony Pictures Entertainment . Deze films zullen ook overdraagbaar op alle 6e generatie iPods zijn.
Op 24 februari 2010 kondigde Apple dat meer dan 10 miljard nummers had gedownload van de iTunes Store .
Met ingang van dinsdag 16 november, 2010 , Beatles fans konden hun hele catalogus digitaal via iTunes te downloaden .  Artiesten wiens muziek blijft grotendeels niet beschikbaar zijn onder andere Garth Brooks , Tool en Bob Seger . Def Leppard albums zijn niet meer beschikbaar via iTunes . The KLF , die berucht verwijderd hun back catalogue , hadden hun catalogus officieus vrijgegeven op de iTunes store

Linkruil.org

Comments are closed.