Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kan internet goedkoper?

Iedereen heeft tegenwoordig internet en de wifi-spots die verspreiden zich over het land. Maar, aan dit internet zijn natuurlijk wel kosten verbonden. Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat we in Nederland veel te veel betalen voor mobiele telefonie en ongetwijfeld geldt hetzelfde voor internet. Internet moet dus veel goedkoper kunnen, maar waar vind je nu het goedkoopste internet?

De vraag rijst ook of de overheid misschien internet moet gaan subsidiëren. We hebben immers allemaal internet nodig. Het internet is een vast communicatiemiddel geworden en is in de dagelijkse gang van zaken onmisbaar. Of het nu gaat om thuis, op het werk of op school, overal heb je internet nodig. Dit internet is natuurlijk niet gratis en dat zorgt gelijk voor een probleem. Er wordt van je verwacht dat je internet hebt, ongeacht je financiële situatie. Heb je een rapport op je werk niet af, stuur het dan maar even via de mail vanaf huis. Deze opdracht van school moet je maken in Word en toesturen via de mail. De benodigde informatie zoek je op het internet. Instructies die mensen dagelijks meekrijgen en waarbij het internet als iets vanzelfsprekends wordt gezien.

Niemand staat er bij stil dat sommige mensen internet niet kunnen betalen. Internet is niet goedkoop en een abonnement voor internet komt al snel op enkele tientallen euro’s. Het kan dan erg vervelend zijn dat er vanuit gegaan wordt dat je zomaar beschikt over internet. Het wordt tijd om het internet voor iedereen toegankelijk te maken door het betaalbaar te maken. Nu maar wachten op de webshop waar je gemakkelijk goedkoop internet in je winkelkarretje kunt plaatsen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.