Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak jij al gebruik van Youtube?

Youtube is een online video deel site waar je gratis een video kan uploaden. Wanneer je video is geüpload kunnen andere mensen deze video bekijken, als je gebruik maakt van Twitter of Facebook kan je de video die je op Youtube had gezet ook nog op je Twitter op Facebook zetten. Er worden dagelijks miljoen video’s bekeken van een Sport wedstrijd tot een Fail compilation dit maakt Youtube een van de Populairste Video sites ter wereld!

Youtube is begonnen in 2005, 15 februari, de site werd razend populair en de 3 eigenaars van de site (Chad Hurley, Steve Chen, en Jawed Karim) verkochten daarom ook snel de site voor maar liefst $1,65 miljard dollar aan Google. Sinds de overnamen door Google zijn er een hoop updates geweest en is Youtube een van de bekendste sites van de wereld geworden.

Google had in 2006 Youtube overgekocht, na de aankoop bracht Google een nieuw upload systeem uit. Het werd een copyrightfilter wat bijna alle muziek kent waar een copyright aan vast zit. Wanneer je een video upload en er zit ‘copyrighted materiaal’ in is er een kans dat Youtube je video verwijderd. (meestal gebeurd dit alleen bij video’s die boven de 100.000 views hebben en wanneer de maker van het muziek een claim indient).

Je kan een youtube naar mp3 converter gebruiken om toch muziek op Youtube te downloaden. Een mp3 converter is erg handig want zo hoef je niet zelf muziek te maken maar kan je het gewoon downloaden en op je computer opslaan.

Oké we weten genoeg over Youtube! Waarom moet ik er dan gebruik van maken?
– Youtube is een online video site waar je een video kan uploaden en die aan een groot publiek kan laten zien. Wanneer jij een product aanbied kan je die via Youtube promoten. Je kan van alles op Youtube plaatsen en dat maakt Youtube dus een erg belangrijke site voor gebruikers maar ook voor ondernemers.

Linkruil.org

Comments are closed.