Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Makkelijk en snel uw auto verkopen

besteautobodOok een vervelende ervaring met Marktplaats of een andere advertentiesite opgedaan tijdens het verkopen van uw auto? Dat is goed mogelijk omdat deze vol zit met handelaren welke voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

Uiteraard doet u uw auto niet weg voor een bodemprijs. U bent toch niet gek?

Om veel tijd, geld en frustratie uit te sparen is er ook een stressloze manier van auto verkopen namelijk de autoveiling van Beste Autobod.

Wat maakt onze autoveiling uniek?

Wat de autoveiling van Beste Autobod uniek maakt is dat mensen zonder enige kosten te maken de echte verkoopprijs in de vorm van het hoogste bod ontvangen. Men weet precies wat hij of zij voor de auto terugkrijgt bij verkoop.

U ontvangt dus een gratis bod zonder verplichtingen. U beslist zelf of u de auto verkoopt of niet.

Veiligheid staat voorop

Niet alleen gaan wij uiterst voorzichtig met uw gegevens om maar hebben wij ook alleen maar RDW erkende autobedrijven in ons netwerk zitten welke een bod op uw auto kunnen uitbrengen. Het bod van de hoogste bieder sturen wij aan u door. U beslist of u hiervoor de auto wilt verkopen.

Binnen 24 uur uw auto verkopen

Bij Beste Autobod kunt u er verzekerd van zijn uw auto binnen 24 uur te verkopen. Onze veiling duurt namelijk slechts 24 uur waarna u automatisch op de hoogte wordt gesteld van het hoogste bod dat op uw auto uit de autoveiling is gekomen.

Meer info

Wilt u meer informatie of vandaag nog uw auto verkopen voor de beste prijs dan nodig wij u graag uit op onze website. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan staan onze medewerkers u 7 dagen per week van 09.00 uur tot 22.00 uur graag te woord.

http://www.besteautobod.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.