Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Management informatie ontsluiten via mobile app met QlikView

Sinds de winst van de Mobile App Contest tijdens Qonnections 2012 in Florida met de Victa app ‘SnowView’ heeft de ontwikkeling van QlikView voor de iPad een grote vlucht genomen. Meerdere klanten melden zich bij Victa QlikView Solutions met een case die zij graag als App op de iPad ontwikkeld willen zien.

Met QlikView hebben professionals die veel op afstand werken toegang tot de meest krachtige, mobiele BI (business intelligence) oplossing. QlikView on Mobile biedt de kracht van QlikView gecombineerd met ongekende vrijheid door de browser-gebaseerde user interface. Gebruikers kunnen direct aan de slag, waar dan ook.

Met QlikView on Mobile hebben gebruikers toegang tot de volledige QlikView Business-Discovery oplossing, inclusief interactieve analyse, visualisaties en zoekmogelijkheden. QlikView levert real-time data vanuit elke bron, die voldoet aan de gebruikersbehoeften, zodat overal en altijd beslissingen kunnen worden genomen. Als enige Business-Discovery mobiele oplossing biedt QlikView de flexibele, self-service ervaring die gebruikers zoeken. Veilig en beheersbaar.

Een voorbeeld hiervan is Infostrada Sports Group, dat is uitgegroeid van informatieleverancier tot een full service multi media sport content bedrijf. Infostrada levert volledige sport websites, streamt videodiensten, verzorgt alle informatie en statistieken voor de Olympische Spelen, bouwt analyse tools voor de sport etcetera.

Voor Infostrada is door Victa QlikView Solutions een QlikView app ontwikkeld die alle data m.b.t. de wielrensport volledig dynamisch weergeeft op de iPad, de zogeheten “Cycling Tablet”. Dit is slechts één voorbeeld van de talloze mogelijkheden.

QlikView on Mobile wordt als onderdeel van QlikView Server gratis geleverd en ondersteunt Apple iOS, Android en Blackberry devices met HTML5 browsers.

  • Levert dezelfde QlikView ervaring op desktop, laptop en mobiele platforms.
  • Herkent mobiele browsers en touch-applicaties.
  • Herkent handheld apparaten en biedt een single-object weergavemodus voor een intuïtieve gebruikerservaring, zonder dat ontwikkelaars applicaties moeten herbouwen.
  • Biedt toegang tot een complete set van real-time data uit meerdere bronnen.
  • Biedt de veiligheid en beheersbaarheid van QlikView Server.

Victa QlikView Solutions kan u faciliteren in het ontsluiten van al uw management informatie via iPhone of iPad / tablet. Hiermee komt zij tegemoet aan de behoefte van de klant om mobiel inzage te hebben in alle stuurinformatie.

Linkruil.org

Comments are closed.