Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mensen willen vinden

Mensen willen vinden, niet zoeken

Is uw website wel gebruiksvriendelijk? Mensen die op uw website komen willen namelijk binnen enkele tellen weten waar ze aan toe zijn. En belangrijker nog. Men wilt zo snel mogelijk tegenkomen waar ze naar op zoek zijn. U biedt deze producten, dus zorg ook dat ze goed vindbaar zijn! Belangrijk hierbij is de navigatiestructuur van uw website. Is deze gebruiksvriendelijk? Laat dit testen door uzelf en enkele bekenden.

Geef het op een presenteerblaadje

Gebruikers houden van vinden, niet van zoeken. Mensen willen maximaal acht keer klikken voordat men op de bestemmingspagina aankomt. De belangrijkste pagina’s moeten binnen twee tot drie klikken bereikbaar zijn vanaf de homepage. Let ook op de plaats waar u informatie prijsgeeft op uw website. Moet er gescrold worden? Zorg dat boven de “vouw” van de webpagina de belangrijkste informatie staat gepresenteerd.

Hoe vinden bezoekers uw website?

Wanneer men eenmaal op uw website terecht is gekomen is het zaak men daar te houden en te verleiden om contact op te nemen. Voordat de bezoeker uw website bereikt gaat er echter ook een heel proces in gang. Hoe komen mensen bij uw website terecht? Is uw website goed vindbaar? Zet zoekmachine optimalisatie in combinatie met linkbuilding in om uw website vindbaar te maken op de belangrijkste zoekwoorden. Hoge zoekmachine posities zorgen voor meer bezoekers. Zorg dat relevante bezoekers uw website kunnen vinden en dat uw belangrijkste producten goed te vinden zijn!

Linkruil.org

Comments are closed.