Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Minix Neo X7 Android TV Box

minix-neo x7Kijk jij graag films? Dan is een Android TV Box misschien wel iets voor jouw!

Een Android TV Box is een apparaatje die je op je TV aansluit. Het apparaatje tovert Android op je TV waarmee je van alles kunt.
Internetten, Skypen, Facebooken, Twitteren, E-mailen, Youtube, Uitzending gemist, Spelletjes spelen en niet te vergeten film kijken in HD kwaliteit!

Alle soorten films kun je op een Android TV Box afspelen van welk formaat dan ook. DivX, Vob, MKV, H.264, H.265, het maakt niet uit.
Ook 3D films kun je met een Android TV Box afspelen. Videoresoluties van 1080p, dus full HD, speelt hij makkelijk af.

Een Android TV Box is de ultieme mediaspeler die er te verkrijgen is. Je kunt er van alles op aansluiten van usb stick, usb hardeschijf, netwerk hardeschijf, webcam, playstation controllers en ga zo maar door.

De Minix Neo X7 is een Android TV Box welke op dit moment het paradepaardje is. Minix is een fabrikant die diverse producten (gadgets) op de markt heeft gebracht waaronder de Neo X7. De Neo X7 is een klein kastje met een volledige PC ingebouwd welke op Android draait. Hij heeft een 1.8 GHz QUAD CORE processor aan boord en 2GB RAM. Intern heeft hij flash opslaggeheugen van 16GB welke uitbreidbaar is met een SD kaart naar 48GB. Deze ruimte is slechts bedoeld om je apps en games op kwijt te kunnen. De films zet je uiteraard op een hardeschijf of stream je vanaf je lokale netwerk of vanaf internet. Met de mediacenter app XBMC kun je gratis recente films met Nederlandse ondertiteling bekijken.

Wil je meer weten over de Neo X7 kom dan eens kijken op Androidbox.nl

Linkruil.org

Comments are closed.