Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuw! Cyber Security Certificering (ISACA)

Eindhoven 9 februari 2016 – De enige Nederlandstalige cursus over cyber security die tevens opleidt voor het allernieuwste Cyber Security Fundamentals Certificaat (CSX) van ISACA.

Organisaties moeten hun Cyber Security constant aanpassen om nieuwe, steeds geavanceerdere aanvallen te kunnen weerstaan en om met nieuwe regelgeving om te kunnen gaan. ISACA – de internationale auditing en IT-security vereniging – heeft daarom een Europese richtlijn uitgebracht die organisaties ondersteunt bij het nemen van maatregelen tegen cybercriminaliteit.

Deze Cyber Security cursus is de enige Nederlandstalige cursus die opleidt voor het wereldwijd erkende Cyber Security Fundamentals certificaat van ISACA. Dit certificaat is onderdeel van het nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) security kennisplatform van ISACA dat sinds mei 2015 op de markt is. De Nexus is het punt waar alles samenkomt: kennis, tools, guidance en connecties.

Deze cursus behandelt onder meer de 5 domeinen c.q. examendoelen: Cyber Security concepts; Cyber Security architecture principles; Security of networks, systems, applications and data; Incident response; en Security implications and adoption of evolving technology. De belangrijkste aandachtspunten per domein worden behandeld. Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security Fundamentals examen en u kunt uzelf trainen met behulp van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis voor het Cyber Security examen is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden van de docenten en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk.


Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Linkruil.org

Comments are closed.