Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuw succes spelletje Clockwork Tales of Glass and Ink nu in de winkel

De succesvolle Poolse ontwikkelaar Artifex Mundi doet het weer, weer een prachtig zoek en vind avontuur ontwikkelen dat garant staat voor uren speelplezier, bordenvol puzzels, verborgen objecten en een spannende ontknoping van het spel. Van alle computer spelletjes ontwikkeld door Artifex Mundi is dit een topper van de bovenste plank.

In Clockwork Tales of Glass and Ink, de collector’s edition, moet de speller professor Ambrose opsporen en de oorzaak achterhalen van onnatuurlijke aardbevingen die de wereld teisteren. De professor heeft gezworen niet eerder te rusten voordat hij de oorzaak van deze aardbevingen heeft achterhaald. De spelletjes die de speler moet spelen, dragen bij tot de uiteindelijke oplossing voor dit mysterie.

De professor wordt hierbij geholpen door special agent Evangeline, samen met Matthew de mechanische kraai wordt de speler iedere seconde gevangen gehouden in een spannend spel waarbij de uitkomst op zich zachts gezegd verbazingwekkend te noemen is. Kortom van alle spelletjes die Denda Games heeft uitgegeven is deze zeker niet te missen, Denda Games wenst de spelers dan ook veel speelplezier.

Toen het aantal online verkopen van zoek en vind, time management, 3 op een rij,Mahjong, avontuur, strategie, puzzel en kaartspelletjes aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, zag Denda Games al snel een potentieel succes in het uitbrengen van deze online spelletjes in de winkels.

Het aanbod casual games in het assortiment van Denda Games gegroeid tot meer dan 450 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een nieuw online download spelletje en wekelijks een spel op CD-rom uit te brengen.

Linkruil.org

Comments are closed.