Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Opzoek naar een SD Kaart?

Indien u op zoek bent naar een SD (Secure Digital) kaart, is de website SD Kaart Kopen .nl wel iets voor u. Op deze site kunt u verschillende SD kaarten kopen, ze bieden hier zowel SD kaarten aan met verschillende opslagcapaciteiten als ook SD kaarten voor verschillende apparatuur.

 

U kunt bijvoorbeeld via deze site aan micro SD kaarten komen, deze zijn met name geschikt voor mobiele telefoons, digitale camera’s en tablets. Micro SD kaarten zijn stukken kleiner, sneller en hebben een groter geheugen dan de normale SD kaarten. Op dit moment zijn de micro SD kaarten één van de nieuwste opslagmaterialen op de markt. De reden dat de kaarten in het leven zijn geroepen is omdat de apparatuur steeds kleiner en de capaciteiten steeds sneller en slimmer worden. Om mee te kunnen met de nieuwste ontwikkelingen hebben ze de micro SD kaarten in het leven geroepen.

Om deze kaarten ook geschikt te maken voor andere apparatuur, zoals laptops moet u in het bezit zijn van een SD adapter. Toevallig levert deze webshop bij een bestelling van een micro SD kaart er ook altijd een adapter bij.

 

Voor de micro SD kaarten worden verschillende geheugen aangeboden, namelijk 4, 8, 16, 32 en 64 Gigabytes. De hoofdregel bij de keuze van de geheugencapaciteit is vandaag nog steeds hoe groter het geheugen hoe meer er kan worden opgeslagen. Om de geheugencapaciteiten aan te duiden hebben SD kaarten ook andere benamingen gekregen. De oorspronkelijke SD kaart heet nog steeds SD kaart en kan maximaal 2 Gigabyte geheugen opslaan. De volgende in de rij heet een SDHC, waarbij HC voor High Capacity staat. Oftewel deze SD heeft meer geheugen, namelijk tussen de 4 en 64 Gigabyte. In de toekomst zal het geheugen van de SD kaart nog groter worden en de volgende in de rij zal dus de benaming SDXC dragen, waarbij XC voor Extended Capacity.

 

Zoals al eerder aangegeven gaat het bij de aanschaf van een SD kaart niet alleen om het geheugen, maar ook om de snelheid. Om de snelheid van een SD kaart aan te duiden zijn er 4 klasse in het leven geroepen, namelijk 2, 4, 6 en 10. Hoe hoger de klassen hoe sneller de SD kaart is. Als u een kaart aanschaft met klasse 2, zal dit betekenen dat de doorvoersnelheid minimaal 2 megabyte per seconde is.

 

Het is moeilijk om bij voorbaat te zeggen welke SD kaart het beste is, dit ligt namelijk aan hetgeen u graag wilt en het apparaat dat u bezit. Het komt vaker voor dat mensen de verkeerde SD kaart bestellen. Bij deze webshop is dat totaal geen probleem, want u kunt de verkeerd bestelde SD kaart altijd omruilen en de goede te bestellen. Het is ook mogelijk om de SD kaart terug te sturen en het aankoopbedrag terug te ontvangen. Het aankoopbedrag zal dan zo snel mogelijk op uw rekening terug worden gestort.

De medewerkers hechten veel belang aan de service van de webshop en zullen dan ook zo snel mogelijk op uw verzoek reageren. Indien u vragen heeft over SD kaarten kunt u hier altijd contact opnemen via het contactformulier dat te vinden is onder contact.

 

Wij hopen dat de wereld van de SD kaart nu wat duidelijk is voor u en we u snel terug kunnen vinden in onze webshop.

Linkruil.org

Comments are closed.