Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Overweegt u ook uw auto in te ruilen voor een scooter?

Een nieuwe trend is te zien in Nederland; veel Nederlanders ruilden hun auto de laatste maanden in voor een scooter. Verbaasd u dat? Met de torenhoge brandstofprijzen en het grote fileprobleem in Nederland is dit helemaal zo’n slecht idee nog niet.

De voordelen van een scooter

Uw scooter gebruiken voor uw woon-werk verkeer is helemaal nog niet zo’n gek idee. We spraken net al over de hoge brandstofprijzen van dit moment. Waar de gemiddelde auto 1 op 14 rijdt doet de nieuwste generatie scooters het met veel minder. Deze 4takt 4 klepper modellen verbruiken namelijk 1 liter brandstof op 55 kilometer. Reken uit uw besparing! Ook het grote fileprobleem in Nederland is voor u voorgoed verleden tijd. Vanaf nu rijdt u met een grote grijs op uw gezicht langs de file. Parkeren? U parkeert uw scooter gewoon op de stoep waar u moet zijn. Een scooter is dus erg praktisch in gebruik.

De nadelen van een scooter

U ziet het al aankomen. Ook een scooter heeft niet alleen maar voordelen. Een nadeel is dat u maximaal een passagier kunt vervoeren. Ook het vervoer van goederen gaat een stuk minder makkelijk. Wanneer u toch vaak goederen wilt vervoeren kunt u natuurlijk een scooter koffer aanschaffen.

Scooter onderdelen die u moet hebben

Bent u van plan veel op uw scooter rond te tuffen? Een aantal scooter onderdelen kunnen dan niet aan uw collectie ontbreken. In de winter bijvoorbeeld, kan een windscherm voor uw scooter erg handig zijn tegen de koude wind. Wanneer u vaak goederen vervoerd is een scooter koffer zeker een aanrader. Koop uw scooter onderdelen bij een betrouwbare winkel of webwinkel zodat u zeker weet dat u kwaliteit en garantie hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.