Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pigtails

Door een fusie-las te gebruiken kunnen de andere zijdes van de pigtails gelast worden op en glasvezelkabel. Wil je weten welke verschillende pigtails er zijn? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Pigtail LC

De LC pigtail is te verkrijgen in verschillende soorten en de LC pigtail is een connector die veel gebruikt word voor single-en multimode. Deze connector is half zo groot als de SC pigtail vanwege het feit dat de connector een ceramische ferrule van 1.25 mm heeft. Deze word door een klein borgklipje geborgd. De LC pigtail is ook te leveren als APC

Pigtail SC

Deze pigtail variant is uitgewerkt met SC-connectoren. En deze word eveneens gebruikt voor single-en multimode. De SC pigtail bevat een nuttige “snap in” mechanisme zodat je de connector kunt los en vastmaken door middel van een simpele handbeweging. Ook deze is te leveren in APC

Pigtail ST

Deze pigtail staat ook wel bekend als de PC pigtail, en wordt veel gebruikt voor multimode. Deze connector bevat een bajonet aansluiting en om de vezel vast te kunnen houden heeft de connector een lange cilindrische ferrule. Ook krijgt u altijd een ceramische ferrule geleverd voor de ideale verbinding.

Pigtail E2000

Deze pigtail wordt eigenlijk alleen gebruikt bij de singlemode. Het word ook wel de APC/8 genoemd omdat de vezel in de connector onder een hoek van 8 graden zit. De E2000 heeft dezelfde grootte als de LC connector. Het enige verschil is dat hij een klepje voor de vezel bevat. Deze gaat open zodra de connector in een sleeve of een koppelbus gedrukt word.

Linkruil.org

Comments are closed.