Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

PlayStation biedt veel meer dan een game console

De mooiste en interessantste games speel je met PlayStation. En natuurlijk wil je zo veel mogelijk gebruik maken van de mogelijkheden die PlayStation biedt. Dan is het aan te raden een PlayStation Plus abonnement aan te gaan. Daarmee heb je de beschikking over de online multiplayer. Je gamet met mensen over de hele wereld, maakt de mooiste avonturen mee en hebt de beschikking over twee speciaal geselecteerde games die je gratis kan downloaden. Elke maand weer. En daar boven op krijg je ook nog kortingen en mooie deals in de PlayStation Store. Dus wat houdt je tegen?

De leukste community vind je bij PlayStation

Ga nu rechtstreeks naar het gedeelte voor PS Plus-leden vanaf je PS4-beginscherm (het wijst zich vanzelf) en vind alles wat je nodig hebt om optimaal te profiteren van je lidmaatschap. Ontdek je maandelijkse games (en dat zijn echt de slechtste niet!), ontdek de nieuwste kortingen voor leden, doe mee aan wedstrijden, zie wat er in de PlayStation-community leeft en ontvang het laatste PS Plus-nieuws, precies waar je het hebben wilt. En nog een niet onbelangrijke optie: sla de voortgang van je PS4-game op in de cloud, zodat je op elk gewenst moment en gewenste plek, verder met je avonturen kunt gaan waar je was gebleven. Het maakt dus niet uit waar je je aanmeldt. Of dat nu bij een vriend of op een tweede PS4 of PS4 Pro bij je thuis is.

PS Plus 3 maanden voor wie verder op onderzoek wil

Natuurlijk is er keuze in lidmaatschapsduur. Je hoeft je echt niet direct voor langere tijd vast te leggen. Zo is het mogelijk om eens een maand te proberen. Weet je al een beetje beter of het iets voor jou is dan kan je kiezen voor PS Plus 3 maanden. Reken je jezelf tot de hardcore dan leg je je natuurlijk voor langere duur vast. Relatief wordt je abonnement daarmee goedkoper.

PS Plus 3 maanden

Linkruil.org

Leave a Comment