Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Popcorn Time streamen met de Chromecast

Popcorn Time is vandaag de dag een ontzettend populaire manier voor het streamen van films en series. De dienst, met een Netflix-achtige uiterlijk, is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Met de Chromecast van Google haal je zeker weten de beste ervaring uit Popcorn Time.

Chromecast installeren

De Chromecast van Google is op een eenvoudige manier te installeren. Plug het apparaatje in de HDMI-ingang van je televisie en Popcorn Time zal deze automatisch vinden. Een vereiste is wel dat zowel de Chromecast als Popcorn Time zich op hetzelfde netwerk moeten bevinden. Daarnaast raden we aan om altijd de nieuwste versie van Popcorn Time te gebruiken.

Popcorn Time configureren

Het streamen van het beeldmateriaal naar de Chromecast zelf is net zo eenvoudig. Selecteer naast de Nu bekijken-button de Chromecast uit de lijst. Popcorn Time zal automatisch de film of serie streamen naar je televisie.

In sommige gevallen kan het zijn dat bepaalde poorten op de router/computer opengesteld moeten worden om het beeldmateriaal te kunnen verzenden. De firewall kan deze namelijk automatisch blokkeren.

Ondertiteling streamen

Indien je ondertiteling ingesteld hebt, zal deze net als het beeldmateriaal ook automatisch verzonden worden. Echter hebben hier nog vele mensen problemen mee. Zo zou de ondertiteling niet altijd volledig werken en synchroon lopen.

Linkruil.org

Comments are closed.