Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

SEO: De manier om beter gevonden te worden in zoekmachines

SEO staat voor search engine optimization, dit betekent dat je door verschillende middelen een betere positie binnen een zoekmachine kunt verkrijgen. Door een hogere positie te realiseren zal je website toegankelijker worden, omdat deze makkelijker binnen een zoekmachine te vinden is.
Zo zullen mensen dus eerder op je website komen, en is de kans op een conversie vele malen groter.

Meer bezoekers trekken

Om een groter bezoekersaantal te kunnen verkrijgen is het belangrijk dat je website bekend wordt en eenvoudig te vinden is binnen een zoekmachine. Het is bewezen dat mensen niet verder klikken dan pagina 2, dus wanneer jij op pagina 3 staat weet je vrijwel zeker dat niemand via dat betreffend zoekwoord jouw website zal gaan bezoeken.
Een zoekmachine verkiest websites boven andere websites door de relevantie van dat zoekwoord in een pagina te ondervinden, wanneer een zoekmachine je pagina als irrelevant bestempeld zal je op een lage positie binnen de zoekmachine geplaatst worden.
Om een goede positie in een zoekmachine te kunnen verkrijgen zijn een aantal truckjes, zo is linkbuilding een goed voorbeeld. Wanneer er een tekst geschreven wordt die een zoekwoord bevat waar de website op gevonden wil worden, deze wordt linkend gemaakt en bijvoorbeeld op een gast artikel site wordt geplaatst, zal de zoekmachine hier een waarde aan hechten. Dit komt doordat jij gelinkt wordt aan een andere pagina, zo denkt de zoekmachine dat er over jou gepraat wordt en wordt het als relevant bevonden.

Zorg voor meer conversies

Om meer online aanpassingen te verrichten wordt de kans op een conversie vele malen groter,
Denk hierbij aan aantrekkelijke buttons en veel call-to-action.
Al met al is er op online gebied ontzettend veel mogelijk, en is dit een grote kans voor het bedrijf!

Linkruil.org

Comments are closed.