Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

SEO en WordPress – Van beginner tot professional!

Meer dan 20% van alle websites bevat een front-end van WordPress, toch blijkt dat veel mensen een aantal belangrijke punten vergeten voor het optimaliseren van hun website. Doormiddel van een paar gemakkelijke tips kun jij jouw website anno 2013 volledig SEO-proof maken.

Het belangrijkst voor een succesvolle website is een betrouwbaar hosting bedrijf en de keuze voor een goede domeinnaam. Zorg dat je webhost snel is en niet al te vaak offline. De keuze voor een juiste domeinnaam is ook zeer belangrijk op het gebied van SEO, wanneer mensen op een natuurlijke manier uw links verspreiden dan is een korte en sterke term zeer verstandig. Wil je een merk opbouwen dan is het verstandig dat je een “pakkende” domeinnaam kiest, zodat mensen de domeinnaam niet snel vergeten.

Wanneer u eenmaal een WordPress website bezit dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van een cruciale plugin: Yoast. Let op dat u niet teveel plugins installeert, des te meer plugins des te trager je website is. Yoast is een gratis en gemakkelijke plugin voor het optimaliseren van je website.

Wat kun je allemaal met Yoast:
– Gemakkelijk en snel titels en meta’s instellen.
– Bekijken of je content relevant is aan je titels en je meta’s.
– Bekijken of je content vaak genoeg de term bevat waarmee je gevonden wilt worden in Google.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe Yoast eruit ziet:

yoast

Linkruil.org

Comments are closed.