Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

SFP module | Veilig, snel en betrouwbaar internet met glasvezel

Netflix, YouTube, Spotify, Sociale media als Instagram, WhatsApp, Twitter, Facebook zijn razend populair. Vooral onder jongeren wordt het al veelvoudig gebruikt maar ook onder de oudere generaties zijn deze platformen opkomend. Op dit moment bevinden we ons in een media explosie. In een paar jaar tijd zijn er ontzettend veel media bij gekomen en het aantal blijft toenemen. Bij deze media wordt ontzettend veel gebruik gemaakt van internet. Wifi, 3G, 4G en misschien binnenkort zelfs 5G. Het internet wordt steeds sneller en is op steeds meer plekken beschikbaar. Bij uw thuis kun je de wifi verbeteren door het aanleggen van een glasvezel verbinding. Er zijn verschillende onderdelen nodig om een glasvezel netwerk aan te leggen, zo ook de SFP module. Lees hier meer over de glasvezel en de SFP.

 

Mogelijkheden voor de SFP module

De SFP module heeft u nodig om het glasvezel netwerk aan te leggen. De SFP verbindt de switch met de glasvezelkabel. Dit zorgt ervoor dat de switch vervolgens erg flexibel ingezet kan worden. De module is te gebruiken voor verschillende afstanden, snelheden en aansluitingen. Het is dus afhankelijk van uw type glasvezelverbinding en de datasnelheid van deze verbinding. U heeft net als bij de glasvezelverbinding de keuze tussen een single mode en een multi mode. De single mode is bedoeld om een grote afstand te overbruggen. Bij een korte afstand is een multi mode juist weer aan te raden. Bij deze kabel is er weer meer bandbreedte mogelijk.

 

Voordelen glasvezel

Met behulp van de SFP module creëert u een perfecte glasvezelverbinding. Deze verbinding is ontzettend snel. Dit is een van de voordelen van glasvezel. Daarnaast is de verbinding niet magnetisch aangetrokken tot externe factoren. Hierdoor is de verbinding vrijwel niet te hacken. De data die via het glasvezel wordt vervoerd is dus veilig en dat maakt de verbinding dus erg betrouwbaar. Er zitten dus vele voordelen aan glasvezel. Het is een investering maar door de vele wachttijd die u bespaart met dit netwerk, heeft u dit binnen een korte tijd weer terug verdiend.

Linkruil.org

Comments are closed.