Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Speel de spannende Slender Game

De Slender Game is een populair spel dat je gratis kan downloaden. Het spel gaat over de Slenderman, een eng figuur die jou achtervolgt bij je ontsnapping uit het donkere bos.

Het spel is gebaseerd om een mythe van een lange, slungelige man die kinderen ontvoerde. In het spel zelf speel jij zo’n kind en ben je verdwaald in het bos. Je moet aan de hand van vellen papier, die je overal tegen komt, je een weg zien te banen uit het bos voordat de Slenderman je te pakken krijgt. De vellen papier vind je onder andere aan bomen, wagens en gebouwen.

Zodra je een aantal pagina’s te pakken hebt hoor je de achtergrond muziek een enger deuntje spelen. Dit is niet zonder rede want hoe meer pagina’s jij hebt, hoe dichterbij en sneller de Slender man bij jou is.

Je zal de Slenderman ook vrij snel al tegenkomen. Wanneer je dit doet is het van belang om hem niet in de ogen aan te kijken, maar zo snel mogelijk, in tegengestelde richting, weg te rennen. Blijf je hem aankijken dan zul je al snel merken dat het beeld vervaagd en hij je te pakken krijgt.

Het spel heeft sinds dat het uit is al enorm veel spelen weten te laten schrikken. De beste ervaring krijg je door het spel ’s avonds laat in het donker te spelen. Veel speel plezier!

Linkruil.org

Comments are closed.