Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stempel maken met meerdere kleuren

De meerkleurige stempels van Trodat

Trodat meerkleurige stempel is een innovatieve en unieke stempeloplossing waarmee individuele, meerkleurige stempel gemaakt kunnen worden. U kunt dus nu stempels met meerdere kleuren en symbolen of een meerkleurig logo realiseren. Meerkleurige stempels van Trodat zijn kleurig als het leven zelf. Daarom zijn zij de sterren in de wereld van de stempels. De stempels zijn bekroond met meerdere prijzen:

  • 2008 PBS Award 2008 for “Multicolored Stamp”
  • 2007 GIFTEXPO Award 2007 for Innovation, Modernity, and User-friendliness
  • 2005 ISPA Award for “Special Innovations”

Nieuwe stempel maken met nieuwe apparatuur

Als eerste onderneming biedt Trodat de Multi Color Impression stempels met een gepatenteerd, volautomatisch productieproces aan. Individuele stempels met kleuren van Trodat zijn de nieuwe sterren aan het stempelfirmament. Hiermee zijn stempelmakers in staat de individualiteit van hun klanten om te zetten. Een stempelmaker die gespecialiseerd is in Trodat stempels is Besteleenstempel. Deze officiële dealer kan uw stempel maken met eigen gekozen tekst en logo. Dankzij de handige editor heeft u in 3 stappen uw stempel gereed. Binnen 2 werkdagen bezorgd.

Trodat professional stempel

De Trodat Professional is de ideale stempel voor dagelijks gebruik op kantoor en garandeert schone en duidelijke afdrukken. Sinds vele jaren staat de Professional voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de Professional tot uithoudingskampioen van het Trodat productassortiment.  De Professional biedt maximaal bedieningscomfort en ligt dankzij het ergonomisch gevormd handvat optimaal in de hand. Het afdrukken gebeurt aangenaam rustig, met een zachte, ronde beweging. De robuust stalen kern garandeert een extreem lange levensduur en optimale stabiliteit. Helemaal juist voor het intensieve kantoorgebruik. Smerige vingers bij het verstellen van de datum? Niet bij de Professional. De stabiele bandafdekking verhindert vingercontact met de inkt en houdt uw vingers schoon. De Trodat Professional is standaard klimaat neutraal.

Linkruil.org

Comments are closed.