Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

TASKalfa 3252ci

Wanneer er een nieuwe printer op kantoor moet komen, is het allereerst natuurlijk goed om te beseffen waar deze allemaal aan moet voldoen. De ene printer is namelijk de ander niet. Er zijn tal van verschillende merken en dan zijn er ook nog eens heel veel verschillende modellen per werk. Voordat je een bepaalde printer koopt, wil je natuurlijk meer informatie over dat model. Als je gaat voor een printer van TASKalfa weet je in ieder geval zeker dat het een model van hoge kwaliteit. De TASKalfa 3252ci is daar een zeer goed voorbeeld van. Niet voor niets hebben tal van bedrijven deze printer reeds aangeschaft!

Hoge kwaliteit

Wat vaststaat bij de TASKalfa 3252ci is dat het een printer van zeer hoge kwaliteit is. De kleuren komen uitstekend tot zijn recht waardoor ieder document gedetailleerd afgedrukt kan worden. Het apparaat is niet alleen te gebruiken voor het afdrukken van documenten; ook kopiƫren en scannen behoren tot de mogelijkheden. In alle gevallen kun je rekenen op een uitstekend documentenbeheer en heel veel verschillende mogelijkheden in de afwerkingsopties, waardoor je prints kunt perfectioneren. Het is met de TASKalfa 3252ci zelfs mogelijk om alles af te stemmen op de specifieke behoeften van je eigen kantoor. De workflow is bij iedere onderneming weer op een andere manier georganiseerd.

Snelle printer met veel geheugen

Overigens heeft deze printer ook een behoorlijke snelheid. Zowel in kleur als in zwart-wit is de printer in staat om maar liefst 32 pagina’s per minuut af te drukken. De afdrukresolutie van de TASKalfa 3252ci is 1.200 bij 1.200 dpi, 2-bit waardoor je zeer scherpe documenten kunt afdrukken met dit apparaat. De printer beschikt bovendien standaard over 4GB RAM en 32 GB SSD geheugen, dat nog verder uit te breiden valt met 320 GB HDD opslaggeheugen.

Linkruil.org

Comments are closed.