Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Top beveiliging van Avast op uw thuisserver

Avast biedt bescherming aan alle Windows-thuisservers

Een thuisserver is ideaal voor eenieder die liever alle gegevens dichtbij opgeslagen heeft. Het biedt een hogere internetsnelheid doordat de connectie tussen server en computer korter is. De thuisserver wordt dan ook over het algemeen gebruikt voor het opslaan van belangrijke gegevens, maar deze moeten wel goed beschermd worden met een Antivirus. Een goede virusscanner geeft u uw thuisserver de bescherming die het nodig heeft, u blokkeert bedreigingen van buitenaf en voorkomt dat andere toegang krijgen tot uw thuisserver via vervelende virussen.

Scannen met Avast

Via de antivirus software Avast kun je gemakkelijk de computer en server scannen op bestanden die hier niet horen te staan, hieronder vallen onder andere virussen, maar ook SPAM en Malware. Door middel van een sterke firewall wordt voorkomen dat externe partijen verbinding kunnen maken met uw computer, dit verhoogt de veiligheid van uw computer en server. Met de Avast Windows Home Server Security, de speciale antivirus software van Avast voor thuisservers, kan deze beveiliging verkregen worden.

Betere beveiliging dankzij Avast

Een betere beveiliging komt niet zomaar op de computer. Windows heeft zelf een ingebouwde firewall, maar deze is niet altijd up-to-date en geldt niet als virusscanner. Met antivirus software als Avast kunt u een computer dus optimaal beschermen, en op deze manier biedt u direct perfecte bescherming aan uw thuisserver. Het installeren van de software is binnen enkele minuten gebeurt en vanaf dat moment kan er gescand worden met het programma en zal het programma ook actief externe virussen tegengaan.

Linkruil.org

Comments are closed.