Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Usenet ontbrekende bestanden downloaden

Tegenwoordig is het heel normaal dat als je iets download uit de nieuwsgroepen. Dat het niet compleet binnen komt. Dit kan meerdere oorzaken hebben.

  • Je Usenet download programma is niet up to date. En kan hierdoor niet overweg met de nieuwste rar bestanden.
  • Last van DMCA. Een aantal bestanden worden corrupt gemaakt. Dit is meestal na 24 uur.
  • De poster heeft iets fouts gedaan.
  • De upload is nog bezig.

Gelukkig valt hier wat aan te doen. Het eerste probleem is vrij simpel op te lossen. Gebruik namelijk het download programma SABnzbd of NZBGet. Dit programma is namelijk wel up to date. En mocht er iets veranderen. Dan is SABnzd ook 1 van de eerste die met een update komt. Met Grabit en Newsleecher is  dit vaak niet het geval. Deze programma’s lopen vaak achter.

Automatisch downloaden uit de nieuwsgroepen

Je kan met het  download programma  SickBeard of  NZBdrone automatisch je tv series downloaden. Als deze in de nieuwsgroepen worden gepost. Voor Films heb je programma CouchPotato. Daardoor is de kans dat iets compleet binnen komt erg groot. Omdat meestal de films en series de eerste 24 uur er nog compleet opstaan. Dit heeft alleen als nadeel dat je 24/7 je computer moet aan laten. Maar een hoop NAS systemen zo als die van Qnap en Synology ondersteunen ook bovengenoemd programma’s. Voor meer informatie zie Synology handleidingen.

Meerdere Usenet accounts gebruiken

In een hoop usenet download programma kan je extra usenet servers toevoegen zo als het programma SABnzbd. Hierdoor neemt de kans toe dat je iets compleet krijgt. Dit komt omdat incomplete bestanden vaak per Usenet provider verschillend zijn.  Voor een aantal gratis Usenet providers zie > Gratis Usenet providers <.

Linkruil.org

Comments are closed.