Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw bedrijf zichtbaar online door Local Scope

Verenigen Local Scope online marketing alle spreadsheets en duplicaten te verwijderen . Nu heb je een compleet beeld van uw Link -profiel. Gaan over uw link profiel een voor een , en gebruiken kleuren om het genre van elke link te visualiseren .

Ik gebruik groen voor natuurlijke banden , wat betekent links die ik verdiende en had geen idee bestond . Geloof me , Google heeft zijn manier om te weten dat je ze echt verdiend . Oranje staat voor gasten kolommen die ik lopen in blogs , en blauw staat voor links die ik kreeg van het openen van beroepsprofielen in marketing gerelateerde websites.

Hier is een blik van de spreadsheet die ik gebruik om mijn backlinks controleren op Ranky :

Screen Shot 2014/05/02 om 4.03.41 PM

Als het gevisualiseerd voor je ogen , kun je eindelijk een worden met je link profiel . Is er een buitensporig gebruik van een kleur, wat betekent dat de meeste van uw spreadsheet wordt gecombineerd van gasten posten , of van bedrijfsprofielen , of uit forums ?

U moet zich bewust zijn van elke schakel , en op de top van dit alles – hard gewerkt aan de diversificatie van het.

2 . Gebruik de inhoud te bewijzen aan Google je echt bent
De generieke zoekwoorden die u in uw startpagina titel zijn geweldig , en zo zijn degenen die in de productpagina’s. Maar niets – en dan bedoel ik niets – verslaat de long-tail -strategie kunt u alleen vervullen met een goede bedrijfsblog .

In 2012 ontdekte ik dat grote merken overtreffen “gewone” websites onherkenbaar , gewoon omdat ze grote merken – en het maakte me aan het denken over wat er nodig is om te bewijzen dat Google een website is in feite een merk. Mijn onderzoek blijkt dat vergroot u uw kansen om dit te doen door het uitvoeren van een bedrijf blog , het aantrekken van organisch verkeer mee, en het kiezen van uw inhoud diversiteit verstandig.

Het bouwen van uw blog is makkelijk, vooral als je een WordPress website . Open een nieuwe blog sectie en noem maar op een sexy manier .

CrazyEgg noemt haar blog “The Daily Egg ; ” PowToon noemt haar blog ” PowToon Examiner . ” Zowel blog titels kon men erg benieuwd naar de inhoud versus gewoon maken ” blog . ”

Daarna , zorg ervoor dat al uw auteurs viert zijn auteurschap met behulp van hun persoonlijke Google+ profielen . Ik adviseer de WordPress plugin AuthorSure te doen. Dit zal gezichten auteur in de zoekresultaten en bewijzen aan Google dat er echte mensen achter die berichten.

Screen Shot 2014/05/02 om 4.04.52 PM

Zoals ik al zei , het instellen van de blog up is vrij eenvoudig . Het harde deel is te weten wat op een manier die zowel zal aantrekken lezers en bewijzen dat Google je een merk over te schrijven .

Screen Shot 2014/05/02 op 4.10.39 PMHere is de diversiteit die je moet gericht zijn op:

Linkruil.org

Comments are closed.