Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw eigen webwinkel opzetten?

Het lijkt wel alsof tegenwoordig iedereen een webwinkel heeft. U kunt vanuit uw luie stoel veel producten kopen… of natuurlijk verkopen! Want de webwinkels worden niet alleen maar gebruikt om spullen aan te schaffen. Webwinkels zijn handig om spullen tegen lage maandelijkse vaste lasten aan de man te brengen. Er zijn verschillende soorten software om webwinkels mee op te zetten. Lees hier meer over de drie manieren waarop u uw webwinkel kunt bouwen.

Soorten software voor webwinkels

Er zijn drie verschillende soorten software te onderscheiden. Dit zijn de volgende:

  • Freeware (opensource) webwinkelsoftware is de software waarmee u uw eigen site helemaal vanaf het begin start. Hier zitten geen kosten aan verbonden, behalve hosting en domeinregistratie. U hoeft dus niets te betalen om uw webwinkel op te zetten, maar betaalt enkel voor de naam van de site. U kunt zelf uw design kiezen of creëren. Daarnaast kunt u een bijna onbeperkt aantal producten in uw webwinkel uitstallen. Het kost natuurlijk wel tijd om de webwinkel op te zetten en bij te werken.
  • Kant-en-klare webwinkels hoeven eigenlijk alleen maar ‘ingevuld’ te worden. Hoe wilt u dat er betaald wordt? Welk bedrijf verzendt uw producten? Er is geen technische kennis vereist om een webwinkel op deze manier op te zetten. Ook zien de webwinkels er professioneel uit. Het is natuurlijk wel duurder om een kant-en-klare webwinkel te kpen dan zelf een webwinkel op te zetten.
  • “Op maat gemaakte”-webwinkels zijn kant-en-klare webwinkels die veel complexer en uitgebreider zijn dan de normale webwinkels. Ze worden met name gebruikt door grote bedrijven. Ook zijn ze een stuk duurder dan reguliere kant-en-klare webwinkels.

Sumostore software

Sumostore biedt u de mogelijkheid om zelf een webwinkel te starten, of een webwinkel te maken en deze vervolgens aan te bieden aan uw eigen klanten. De software biedt u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw eigen thema creëren. Dit kan gemakkelijk met onze eigen themebuilder. Maar wanneer u geavanceerder te werk wilt gaan, dan kan dit met onze software ook. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u advies geven over wat uw klanten willen en door SumoGuard, ons eigen beveiligingssysteem, bent u altijd beschermd tegen hackers.

Linkruil.org

Comments are closed.