Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Veel benodigdheden bij een glasvezel connector

Er is veel meer nodig dan je denkt wanneer je een glasvezel connector aanschaft. Je hebt bijvoorbeeld pigtails nodig wanneer je glasvezel gebruikt. Dit zijn eigenlijk kabels die de glasvezel verbinding met een connector verbinden. Er kan een fusie las gebruikt worden om de pigtails aan de glasvezelkabel te lassen. De pigtail is aan de andere kant dan een glasvezel connector die afgewerkt is.

Vele soorten pigtails mogelijk

Er is natuurlijk heel veel keuze in welke soort pigtails je graag wil gebruiken. Als eerste is er de pigtail SC. Het aparte van deze soort pigtail is dat deze SC-connectoren heeft. Deze pigtail kan je ook bestellen in de APC versie. Bij deze pigtail is er een ingebouwd mechanisme waardoor deze makkelijk los te krijgen is. Dan is er de pigtail LC. Deze is eigenlijk niet anders dan de pigtail SC, maar het verschil is dat deze pigtail in de LC variant gemaakt is. Deze is half zo groot en wordt door een borgklipje geborgd. Deze zijn voor single en multimode beschikbaar. Dan is er verder de ST pigtail en deze is vooral geschikt voor multimode. Dan heb je nog de pigtail E2000 en deze wordt vooral voor de singlemode gebruikt. Het is dezelfde grootte als de LC connector, het enige verschil is dat er een klepje voor de vezel is en de LC connector heeft deze niet.

InfraTEL

InfraTEL is dé technische groothandel en zij zijn vooral gespecialiseerd in producten voor de data en telecom netwerken. De groothandel is gevestigd in Capelle aan den IJssel en hier kan je alle producten vinden. Het bedrijf werkt nauw samen met haar leveranciers waardoor zij de beste kwaliteit merken kunnen verkopen. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kan je daardoor goed advies geven. Ben je benieuwd naar alle diensten en producten van Infratel? Kijk dan op de website voor meer informatie. Er kan contact opgenomen worden als je een vraag hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.