Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergroot je vindbaarheid door middel van linkbuilding

Een goede vindbaarheid in de zoekmachine van Google is van groot belang. Als je een eigen website hebt wil je natuurlijk dat deze goed gevonden wordt en goed wordt bezocht. Maar, daarvoor moet men natuurlijk wel weten dat je website bestaat. Zorg daarom dat je website onder de aandacht wordt gebracht bij je doelgroep, zodat ze op de hoogte zijn van het bestaan. Dit lijkt misschien makkelijk, maar de praktijk wijst vaak uit dat dit niet altijd het geval is. Wil je graag ontdekken hoe je door middel van onder andere linkbuilding een betere Google positie kunt verkrijgen? Wij vertellen het je!

Wat is linkbuilding?

Eigenlijk geeft de naam al weer waar het om gaat. Linkbuilding gaat om het aanmaken en opbouwen van een linkbestand. Het doel is om de pagerank en domain authority van een website te verhogen met als uiteindelijke doel een betere organische positie in Google. Het is hierbij niet de bedoeling dat je zomaar ergens random linkjes gaat plaatsen, het is belangrijk dat het linkprofiel natuurlijk blijft en niet ineens explodeert. Als Google door heeft dat jij bezig bent met het opzettelijk verkrijgen van extra’s links, dan wordt je afgestraft. Het is daarom heel belangrijk dat je met een goede structuur te werk gaat en je linkprofiel natuurlijk houdt.

Zelf mee aan de slag of uitbesteden?

Linkbuilding inzetten lijkt misschien eenvoudig, maar het is een specialisme waar veel haken en ogen aanzitten. Het kan je enorm veel voordeel opleveren, maar het is net zo makkelijk om te worden afgestraft door het verkeerd toe te passen. Heb je zelf weinig kennis over linkbuilding? En heb je hier geen ervaring mee? Wees dan verstandig en besteed je linkbuilding activiteiten uit aan een specialist. Hij of zij kan je het beste helpen met een strategie en het goed toepassen van linkbuilding.

Afbeeldingsresultaat voor linkbuilding

Linkruil.org

Comments are closed.