Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom een ISO:9001-certificatie belangrijk is bij printers

Voor iedereen die van plan is om een printer aan te schaffen, zijn kwaliteit en betaalbaarheid twee van de belangrijkste factoren die meespelen bij de uiteindelijke beslissing. Als het gaat om kwaliteitsstandaarden, dan is er maar één graadmeter en dat is hetISO:9001-certificaat. Eén van de producten die aan deze standaarden voldoet, is de Brother TN-320C Toner Cyaan. Natuurlijk zult u het certificaat van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie als enige criterium gebruiken wanneeru het product beoordeelt, het is echter wel een goede indicatie dat de fabrikant zowel tijd als geld heeft gestoken om kwaliteit te kunnen garanderen.
 Hoe werkt het toekennen van certificaten?
Om te begrijpen hoe toegewijdde fabrikant isvoordat zij elke Brother TN-320C Toner Cyaan op de markt brengen, dientu eerst begrijpen hoe hetISO certificaat behaald is. Bedrijven die gecertificeerd willen worden, dieneneerst een intern en objectief onderzoekte ondergaan naaralle processen en systemen om de kwaliteit te verbeteren.
Meestal zullen bedrijven extern gecontroleerdwillen worden voor een nog objectievere analyse van de tekortkomingen die opgelost dienen te worden, voordat er een aanvraag wordt gedaan voor hetISO-certificaat. Dit certificatieproces zalminstens een paar maanden duren, afhankelijk van hoe goed het bedrijf voorbereid is. De kosten zullen ook hoog zijn, omdat verwacht wordt dat het gehele bedrijfsproces veranderd wordt.
Voordelen voor de consument
Een printbedrijf dat aanvraag doet voor een ISO:9001-certificaat, kan de kwaliteit vanhet merk waarborgen. Met een dergelijk systeem is de verantwoordelijkheid beter geregeld wanneer er sprake is van een defect product of dienst, omdathet bedrijf dan precies kan nagaan waar het fout gelopen is in het proces. Het isook een positieve boodschap aan het personeel van het bedrijf, omdatzij hiermee weten dat hun werk certificaat waardig is. Voor kopers van de Brother TN-320C Toner Cyaan, is er de zekerheid dat zij een product aanschaffen dat met de hoogste kwaliteit in gedachte is gemaakt. Zij zijn ook verzekerd van een betere service en minder gedoe, omdat ze het defecte product niet terug hoeven te sturen en hoeven te wachten op een vervangend product. In de tussentijd zou de productiviteit achteruit gaan, omdat er niet geprint kon worden op het kantoor.
Het ISO:9001-certificaat geeft ook een hoop vertrouwen voor de distributeurs en verkopers, omdat zij meer dan de gemiddelde garantie kunnen aanbieden. Het is zelfs zo dat de website Cartridge Online uit België een garantieperiode van twee jaar aanbiedt voor de Brother TN-320C Toner Cyaanin plaats van de gemiddelde garantieperiode van één jaar.
Milieubewust
Printers en cartridges staan erom bekend dat zeeen groot aandeel hebben in de CO2-uitstoot. De fabrikant van de Brother TN-320C Toner Cyaanis daarom extra bijzonder, omdat het is gelukt een ISO 14001:2004-certificaat te verkrijgen. Dit betekent dat het bedrijf bewust de processen heeft aangepast om de CO2-uitstoot te verminderen. Onder de criteria vaneen milieubewust management systeem vallen onder andere de identificatie vanmilieuaspecten en de impact op het milieu, training en bewustwording, effectieve communicatieprocessen, het opstellen van een milieuvriendelijk beleid dat is onderschreven door het management en de ontwikkeling van doelen en mijlpalen en hun milieubewuste managementprogramma’s
About Author – 
Het artikel is geschreven door Michalina Smith. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het schrijven van artikel, blog, persbericht en web content over hardware en software. Volg de link voor meer informatie http://www.cartridge-online.be/nl/cartridgeonline-huismerk-286/brother-tonercartridges-288/brother-tn-320c-toner-cyaan-1500-paginas-huismerk-15517.html
Linkruil.org

Comments are closed.