Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom gebruiken bedrijven een Inkoop Kosten Management Systeem?

Waarom gebruiken bedrijven een Inkoop Kosten Management Systeem?

Door het gebruiken van een inkoop kosten management systeem kunnen bedrijven op een eenvoudige manier allerlei verschillende facturen inhoudelijk controleren. Het bedrijf ‘Just Check IT’ heeft hier speciale web-based applicatie voor ontwikkeld, waardoor het gemakkelijk is te implementeren in elk bedrijf. Een groot voordeel is dat de gehele inkoop gestroomlijnd kan worden.

Een web-based application is een term die wordt gebruikt voor programma’s die gewoon in een webbrowser zijn te gebruiken. Andere voorbeelden hiervan zijn programma’s zoals outlook.com.

 

5 voordelen van web-based applicaties zijn:

  1. Voor web-based applicaties zijn geen lastige installatieprocedures vereist.
  2. Web-based applicaties gebruiken geen schijfruimte op de computer
  3. Updates hoeven niet door de gebruiker te worden geïnstalleerd
  4. Web-based applicaties zijn eenvoudig te implementeren in andere websites of web services
  5. Tot slot zijn bijna alle web-based applicaties platformonafhankelijk. Dus het maakt niet uit of de gebruiker op een Windows, Mac of Linux computer werkt.

 

Hoe werkt een inkoop kosten management systeem?

In het IKMS worden alle facturen gerelateerd aan bestellingen gecontroleerd en geregistreerd. Vervolgens wordt alle informatie gemonitord en heeft elke gebruiker toegang tot het systeem.

In het dashboard zijn alle gegevens te bekijken in uitgebreide rapportages. Ook worden alle kosten gerangschikt onder grootboekrekeningnummer, kostenplaats en kostensoort. Daarbij zijn alle analyses van kostenbewaking tot trends allemaal inzichtelijk.

 

Andere systemen

Naast het inkoop kosten systeem heeft het bedrijf Just Check IT ook andere web-based systemen ontwikkeld zoals een onderhoud kosten management systeem en een service kosten management systeem.

Kijk voor meer informatie op de website van Just Check IT: www.justcheckit.nl

Op basis van persoonlijk advies kan Just Check IT u adviseren welk systeem het beste in uw bedrijf kan worden geïmplementeerd.

Linkruil.org

Comments are closed.