Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom je kiest voor een iPad

De iPad is een van de meest verkochte tablets in de wereld. De iPad is in twee maten verkrijgbaar. De kleinste maat hebben ze de iPad Mini genoemd, maar is daarmee niet minder waard.

Beide hebben een display, welke vet afstotend en vingerafdrukbestendig is. Zo heb je nooit een vies scherm. De gewone iPad heeft een retina scherm van 9,7 inch. Het scherm geeft levendige kleuren en is ideaal voor de vele apps die specifiek voor de iPad zijn ontworpen. De iPad Mini heeft een scherm van 7,9 inch, maar behoud wel zijn ruimte om de apps gemakkelijk te bedienen. Als grote voordeel is de iPad Mini smaller en kleiner en daarmee dus handig mee te nemen voor onderweg.

De iPad en iPad Mini zijn beide van milieuvriendelijke materialen gemaakt en bovendien ook recyclebaar. Het design komt overeen met de eerder gemaakte iPhones en heeft daardoor een luxe en moderne uitstraling.

Er zijn meer dan 375.000 apps verkrijgbaar, welke speciaal ontworpen zijn voor de iPad en iPad Mini. Voldoende om alle wensen te vervullen op de iPad. De iPad heeft meer ruimte voor het gebruik van de apps dan een telefoon en is daarmee ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld scholen, op het werk of gewoon thuis. Vanwege het IOS 6 besturingssysteem is ook de iPad, net als de andere apparaten van Apple, gemakkelijk in gebruik.

De batterij van de iPad gaat maar liefst 10 uur mee, ondanks het feit dat hij snel is en meer vermogen heeft. Door de sterke dual-band WiFi verbinding gaat het internetten en downloaden super snel. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor modellen met een mobiel netwerk, zodat je altijd en overal een snelle verbinding hebt.

De iPad heeft een 5 megapixel iSight camera waarmee je geweldige foto’s en video’s kunt maken. Met een tik op het scherm stelt de camera zichzelf in, zodat je altijd de mooiste kwaliteit foto’s en video’s krijgt. De iPad en iPad Mini hebben ook een FaceTime camera aan de voorkant waarmee je ook foto’s en video’s kunt maken. Je kunt er zelfs mee videobellen.

Door middel van iCloud ben je altijd en overal up-to-date. iCloud zorg ervoor dat je muziek, foto’s, apps, e-mails, agenda’s en documenten direct gestreamd worden naar je eigen apparaten. Zo heb je altijd alles bij de hand, op welk apparaat je ook werkt. iCloud wordt ontworpen door Apple zelf en is daarmee volledig geïntegreerd in je iPad of iPad Mini. Je iPad is bovendien heel makkelijk te synchroniseren met itunes zodat je altijd jou favoriete muziek bij je hebt.

Bovenstaande facetten zijn redenen genoeg waarom de iPad ’s werelds meest favoriete en verkochte tablet is van dit moment. Ook bij het afsluiten van nieuwe abonnementen worden iPads in veelvoud weggegeven, evenals in de vele iPad winnen prijsvragen die de revue passeren. Ontdek eens zelf het gemak en de mogelijkheden van de nieuwe iPad!

Linkruil.org

Comments are closed.