Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat is een fax server?

Wat is eigenlijk een fax server?

Een fax omgezet naar een mail? Alle binnenkomende faxen opslaan in plaats van uitprinten? Faxen verzenden en ontvangen kan tegenwoordig via de computer. Dit levert een enorme besparing van papier en archiveer werk op.

De Fax server:

Een faxserver helpt bedrijven over de hele wereld dagelijks hun kosten voor het beheer van bedrijfskritische faxen en documenten te verlagen.

Een fax server automatiseert de stroom van fax-, papieren en elektronische documenten en zorgt ervoor dat bedrijven informatie veilig en efficiënt uit vrijwel elke toepassing kunnen opslaan of afleveren. Regulier faxen komen gewoon binnen in uw mail-box en u kunt ook vanaf uw computer faxen versturen. Die bij de tegenpartij gewoon uit de fax rollen. Met een fax Server van is het mogelijk om faxen digitaal te versturen, te verzenden en te archiveren op de computer.

De voordelen van een fax-server 

  • Vanaf uw pc, laptop faxen versturen en ontvangen
  • Alle in en uitgaande faxen worden automatisch gearchiveerd in een database
  • Faxen worden verstuurd naar de juiste persoon
  • Lage verbruikskosten en papier besparingen

Een fax server programma is veelal te koppelen aan de meeste reguliere software pakket die gebruikt worden in het bedrijfsleven. Het is zeker de moeite waard om eens na te denken over een fax server.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.