Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat kun je met een virtual private server?

Een virtual private server heeft erg veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk je eigen bestanden en foto’s op deze server opslaan. Dit is erg gemakkelijk omdat je dan geen opslagruimte van je eigen computer in beslag neemt. Een ander voordeel van een virtual private server is dat je zelf kun bepalen hoeveel capaciteit en opslagruimte je nodig hebt. Kom je er aan het einde van de maand nou achter dat je toch te weinig capaciteit en opslagruimte hebt, kun je altijd nog een nieuw contract afsluiten met meer capaciteit en opslagruimte.

Virtual private server zelf samenstellen

Omdat iedereen een ander soort server nodig heeft is het handig dat je zelf kunt bepalen hoeveel capaciteit en geheugen je nodig hebt bij je server. Zo kun je op een gemakkelijke en snelle manier zelf bepalen wat je nodig hebt. Het handige van Tilaa is dat jouw server binnen een paar minuten al voor je klaar staat. Je hoeft dus niet lang te wachten tot dat het verwerkt is bij het des betreffende bedrijf. Dit is ook erg gemakkelijk voor mensen en bedrijven die hun server het liefst gelijk in gebruik willen nemen omdat ze een tekort hebben aan opslagruimte op hun huidige server.

In samenhang met een grote fysieke server

Een virtual private server hangt samen met een grote fysieke server. Bij een virtual private server huur je namelijk een deel van deze server. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel je wilt, en dit deel houden ze voor je vrij. Ben je nou niet tevreden neem dan contact op met het bedrijf waarbij je een contract hebt voor de virtual private server.

Linkruil.org

Comments are closed.