Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Website hosten op een Mac Mini

Een website die kun je tegenwoordig ook gaan hosten op een Mac Mini. Nu vraag je je misschien af waarom je dit zou doen en dit leggen wij je natuurlijk graag uit. Je kunt de hosting op een Mac Mini gaan regelen bij Green Mini Host, dit is een bedrijf wat aan het milieu denkt en dat is natuurlijk altijd goed. U kunt er bij dit bedrijf voor kiezen om een Mac Mini die u al in uw bezit heeft te plaatsen en daar de website op te hosten. Ook kunt u ervoor kiezen om een nieuwe Mac Mini aan te schaffen en deze in het datacenter te gaan plaatsen. Als laatste heeft u nog de mogelijkheid om een Mac Mini te gaan huren en dat allemaal voor scherpe prijzen. De voordelen van de Mac Mini als server zijn eindeloos.

Zo levert deze grote prestaties tegen een kleine prijs, is er een snelle 1Gbps internetverbinding en dan is er nog de milieubewuste hosting. Wij willen u dan ook vragen om eens meer te gaan lezen over deze manier van hosting. Dit kunt u gaan doen op de website van Green MiniHost en u komt daar direct als u op de link bovenaan in dit artikel klikt. UI zult dan ook zien dat het erg interessant is om uw website op een Mac Mini server te gaan hosten.

De dedicated Mac Mini server is de ultieme oplossing

Wilt u nu een oplossing waar alles bij inbegrepen is dan kunt u kiezen voor een dedicated Mac Mini server. Hier krijgt u voor een vast bedrag per maand uw eigen Mac Mini server met netwerkverbinding en hardwareonderhoud. Het hosten van uw website was nog nooit eenvoudiger dan nu met een Mac Mini.

Heeft u nu al een Mac of bent u van plan er hiervoor één aan te gaan schaffen dan kunt u ook gaan kiezen voor de Mac Mini colocatie. U brengt uw Mac Mini dan langs of stuurt deze op en u geniet dan van een snelle verbinding en van optimale veiligheid. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en wij willen u het dan ook van harte aan gaan raden.

Linkruil.org

Comments are closed.