Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Xbox One

 De Xbox One is de nieuwste console van Microsoft. Deze versie van de Xbox staat garant voor een intense game-ervaring doordat er gebruik wordt gemaakt van de opvolger van Kinect: Kinect 2.0. De Xbox One beschikt over een x86-processor en 8 cores waardoor de gebruiker moeiteloos overschakelt van games naar apps.

Wanneer de settopbox voor de satelliet of kabel aangesloten wordt op de Xbox One kan er dankzij de HDMI pass-trough eenvoudig via de Xbox One televisie worden gekeken. Games, video’s en andere bestanden kunnen opgeslagen worden op de Xbox One. Met 8 GB RAM en een harde schijf van 500 GB beschikt de Xbox One over voldoende geheugen. De films die zijn opgeslagen zijn terug te zien in een perfecte HD-kwaliteit.

Hiervoor zorgt de Blu-rayspeler waarover de Xbox One beschikt. Het design van de Xbox One is stijlvol uitgevoerd in een combinatie van strakke lijnen en scherpe randen. Dit zorgt voor een uiterlijk dat past in elk interieur. Hoewel aan het design van de Xbox One zeker aandacht is besteed, zijn de technische specificaties van de Xbox ook van belang wanneer de aanschaf van een Xbox One wordt overwogen. de Xbox One combineert CPU, GPU en ESRAM zodat kracht en prestaties perfect op elkaar zijn afgestemd.

Microsoft maakt voor de Xbox One gebruik van een combinatie van een besturingssysteem voor gaming en een Windowsbesturingssysteem. Hierdoor kan er tegelijkertijd zowel worden gegamed als worden geappt zonder dat het systeem van de Xbox One vertraagt . De mogelijkheid om games en apps te combineren wordt mogelijk gemaakt door ‘Snap’ hiermee kan het scherm worden opgesplitst zodat de gebruiker kan multitasken. De Xbox One is niet achterwaarts compatibel met Xbox 360-spellen. Wil je de Xbox One kopen, dan zul je nog even moeten wachten. De Xbox One is pas in 2014 te koop in Nederland.

Linkruil.org

Comments are closed.