Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zakelijke prestatiemanagement met Cognos TM1

In 1969 werd het bedrijf Quasar Systems Limited opgericht, een bedrijf dat dat business intelligence en performance management software maakte. Dit bedrijf nam later de naam Cognos aan. In 2008 werd Cognos overgenomen door IBM. IBM maakt nu software onder de naam Cognos die zeer krachtig is op het gebied van planning, budgeting, forecasting, analyse en scorecarding. Cognos TM1 is kwalitatief hoogstaande software die een grote invloed kan hebben op de planning van uw bedrijf. Door het grotere inzicht in de koers die uw bedrijf maakt, kunt u aanpassingen maken aan uw doelstellingen en forescastings en zo een bedrijf vormen dat voorbereid is op de toekomst.

Zakelijke prestatiemanagement

Een bedrijf dat wil floreren zal naar de toekomst moeten kijken. Visie op de toekomst haal je uit data uit het verleden. Bedrijven beschikken tegenwoordig over grote hoeveelheden data en die kunnen met behulp van IBM Cognos TM1 geanalyseerd worden.

Grote bedrijven moeten constant inspelen op de markt. Voor een bedrijf dat met een grote omzet is het nodig om op elk moment, dus van minuut tot minuut, informatie te hebben over de vraag en het aanbod, om zo de prestaties van het bedrijf te kunnen optimaliseren.

Met IBM Cognos TM1 is er een constante verwerking van informatie waardoor bedrijven op elk moment beslissingen kunnen nemen die cruciaal kunnen zijn voor de optimalisatie van het rendement. Cognos TM1 geeft bedrijven informatie die verscholen zit in de vele datastromen waar het bedrijf over beschikt. Voor medewerkers is die informatie ontoegankelijk, omdat zij niet beschikken over het vermogen de data te analyseren. Cognos TM1 analyseert de gegevens en geeft zo inzicht in de gang van zaken. Op basis van dit inzicht worden belangrijke bedrijfsbeslissingen genomen.

Zicht op het functioneren, de verkoop en de financiën van uw bedrijf

Met Cognos TM1 kunt u inzicht verwerven in diverse facetten van uw bedrijf zoals productie, verkoop en financiën. Dit inzicht zorgt ervoor dat u weet waar uw bedrijf heengaat waardoor u de productie van uw bedrijf aanpassen aan de vraag op de markt. Cognos TM1 maakt het mogelijk om op elk moment van de dag via een webbrowser of applicatie een overzicht te krijgen van bedrijfsinformatie. Cognos kan gepersonaliseerd worden voor elk bedrijf. Zo beschikt elk bedrijf over precies die informatie die het nodig heeft. Met Cognos TM1 kunt u tot op detail processen binnen uw bedrijf analyseren en optimaliseren. Dit kan gepaard gaan met grote kostenbesparingen zodat uw bedrijf een gezonde groei doormaakt.

 

Linkruil.org

Comments are closed.