Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zelf maken of uitbesteden?

In dit artikel bekijken wij graag samen met je de voordelen van het zelf maken van bepaalde dingen of het uitbesteden ervan. Beide mogelijkheden kennen zowel voor- als nadelen. Wij zullen in dit artikel kijken naar het maken van een stempel en een portfolio. Kun je dit nou het beste zelf doen of toch een professional inhuren en het die laten doen?

Een stempel maken
Als je van plan bent om een stempel te maken dan zijn er twee optie. Optie één is zelf een stempel maken. Optie twee is het insturen van een ontwerp bij een bedrijf en die de stempel laten maken. Wat is beter? De kans dat de stempel professioneler wordt als je hem door een bedrijf laat maken is groter dan dat je zelf aan de slag gaat. Nadeel is wel dat het laten maken meer geld kost dan het zelf maken van een stempel.

Een portfolio maken
Een portfolio maken kun je zelf doen of laten doen. Stel dat je een portfolio maken voor school wilt dan moet je het wel zelf doen, anders kun je flink in de problemen komen. Wil je een portfolio maken voor je bedrijf bijvoorbeeld, dan kan het natuurlijk wel door een ander gedaan worden. Zorg er dan wel voor dat je de juiste inhoud aanlevert want het wordt wel jouw portfolio met jouw afgeronde projecten.

Linkruil.org

Comments are closed.