Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zo zorgt een Magento programmeur voor een unieke webwinkel

Maatwerk Magento-webwinkel laten ontwikkelen

Online winkelen is een van de sectoren die in Nederland een ontzettend grote groei meemaakt. Niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om hun online aanwezigheid te verbeteren door het laten ontwikkelen van een speciale Magento-webwinkel, welke uw klanten de mogelijkheid geeft online te bestellen – dit zorgt al snel voor een mooie stijging in de omzet. Een maatwerk webwinkel laat u voor een redelijke prijs ontwikkelen door een Magento programmeur, welke al jaren ervaring heeft met dit systeem. Zo bespaart u tijd in het trainen van uw personeel, en bent u ook nog eens verzekerd van een ideaal resultaat om uw online aanwezigheid te verbeteren.

De diensten van een Magento programmeur

Een maatwerk Magento-webwinkel begint bij een goede basis, de Magento programmeur zorgt er daarom voor dat alles volledig is uitgewerkt, zodat het beste resultaat opgeleverd zal worden.
De volgende diensten worden uitgevoerd door de Magento programmeurs van Magentos.nl:
Magento vanaf de basis programmeren

Door vanaf ‘scratch’ een webwinkel op maat te maken krijgt u een unieke webwinkel welke uw bedrijf zal onderscheiden van uw concurrenten. Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor meer bestellingen, omdat bezoekers deze gemakkelijk kunnen plaatsen. Door vanaf de basis al goed te programmeren heeft u een webwinkel die vloeiend loopt en waar gemakkelijk doorheen te navigeren is.

 

Magento SEO-campagne opzetten

De vindbaarheid van uw webwinkel wordt bepaald door verschillende factoren, wanneer iemand op “kerstboom kopen” zoekt dan wil een bedrijf dat zich hierin specialiseert graag bovenaan staan. Door de juiste factoren te vervullen, zoals het gebruiken van dit zoekwoord in de titels en tussenkoppen, zien zoekmachines beter waar uw website over gaat, en zullen zij uw website hoger in de resultaten weergeven. Een Magento programmeur kan u adviseren op het gebied van SEO, en een campagne voor u starten, zodat uw vindbaarheid op het internet aanzienlijk wordt verbeterd en u meer bezoekers naar uw webshop kunt aantrekken.

 

Ontwikkelen van Magento-modules

Er zijn speciale modules beschikbaar voor Magento waarmee u de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel kunt verbeteren. Een korter bestelformulier zorgt bijvoorbeeld voor een hogere conversie, omdat men minder informatie hoeft in te vullen. De Magento programmeur kan u het juiste advies geven bij het kiezen van de interessante modules voor uw webwinkel. Het ontwikkelen van nieuwe modules is ook een van de diensten van de programmeur, voor webwinkels met een unieke ambitie is dit een interessante optie, omdat dit helpt om uw bedrijf boven uw concurrenten te laten uitstijgen.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.