Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Beste escape rooms in Nederland

In Nederland komen ze als paddenstoelen uit de grond: de escape rooms! Wil jij graag weten wat de leukste escape rooms zijn? Lees dan snel verder, wij zetten de top escape rooms van 2017 en 2016 voor je op een rijtje. Op plekje 1 staat de honeymoon hotel in Zoetermeer van Escape Challenge Zoetermeer. Als je niet van geesten houdt, is deze escape room geen aanrader. Deze escape room is zowel magisch als eng en behoort zeker met recht op de eerste plek. Op plekje twee staat The Great Escape. Dit is een verzameling escape rooms, the experiment kamer heeft de prijs gewonnen. Deze kamer speelt zich af in een ziekenhuisachtige setting. Er is hier een man in een witte jas en die doet gek tegen je, je weet alleen niet wat hij nou wil of doet en je moet hier achter zien te komen.

Jason’s Curse
De kamer die op plekje 3 staat, bevindt zich in Rijswijk, Zuid Holland. Een broer en een zus wonen samen in een huis en hebben altijd al een beetje vreemd gedaan, jij moet uitzoeken waarom en wat er gebeurd is. Let op: deze kamer is erg lastig en niet veel procent van de bezoekers zal ontsnappen!

Bij deze verzamel escape room zijn ook de kamers The Hangover en Jack The Ripper die je kan proberen.

Escape room omgeving Utrecht
Wanneer je op zoek bent naar een escape room omgeving Utrecht dan is er ook genoeg aanbod te vinden. In de provincie Utrecht en daaromheen zijn genoeg leuke escape rooms te vinden waar je uit kan kiezen. Een escape room omgeving Utrecht uitzoeken was nog nooit zo eenvoudig. Vooral voor een teamuitje is het leuk om een escape room te gaan doen. Om een escape room te halen, moet je natuurlijk goed kunnen samenwerken en communiceren met elkaar.

Linkruil.org

Comments are closed.