Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bowlen Utrecht: centraal plezier!

De horeca- en evenementenlocaties in het midden van het land mogen zich gelukkig prijzen; wanneer er bedrijfsuitjes of andere evenementen met grotere groepen worden gepland, ben je al snel aangewezen op een locatie in de buurt van Utrecht. Of je nu uit Groningen of Maastricht komt: de reistijd valt dan voor iedere bezoeker of deelnemer altijd te overzien. Zeker voor grotere bedrijven met medewerkers uit elke hoek van het land (bijvoorbeeld in verband met meerdere vestigingen of locaties) is “meeting in the middle” een goede oplossing.

Bowlen? Utrecht is niet de enige optie in het midden van het land!

Op nummer een van het lijstje van opties, staat dik onderstreept: Utrecht. Echter, ook in omliggende, kleinere plaatsen liggen volop kansen. Kansen die nog wel eens vergeten worden in het geweld van de grote steden in de randstad. Grote beurslocaties, aanwezige evenementshallen als de Jaarbeurs: Utrecht kent er zat. Echter: voor grote groepen kan ook een “kleinschaligere” activiteit heel passend zijn. Een activiteit waar je waarschijnlijk niet direct bij stil zou staan: bowlen.

“Bowlen?” Denk je misschien. “Leuk voor een man of 50. Niet voor mijn bedrijfsuitje”. Heroverweeg dat nog maar eens, want bijvoorbeeld in Maarssen bevindt zich een pareltje van een potentiele locatie. Combineer bowlen namelijk eens met een escaperoom en een etentje, en je hebt opeens een dagdeel programma. Daarom zeggen we: bowlen? Utrecht is niet de enige optie!

Het ouderwetse (ietwat stoffige?) imago van bowlen Utrecht wordt hierbij volledig op de schop gegooid. Schermen, muziek, lichten, bowling-spelletjes: er wordt alles aan gedaan om jou en je collega’s een leuke tijd te geven. Daarnaast kan een wedstrijdje strikes gooien worden afgewisseld met een spannend uurtje “uitbreken” in een escaperoom. Erna kan iedereen lekker neerploffen in een van de vele restaurants op dezelfde locatie: dineren in Engelse pub-stijl of in een oosterse bamboehut: het kan allemaal!

Linkruil.org

Comments are closed.