Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bowlen Utrecht: een gezellig uitje voor iedereen!

Het lijkt soms zo dat bowlen vroeger mee gedaan werd dan nu. Dat is niet helemaal het geval, vaak wordt een avondje bowlen gecombineerd met uitgaan of gaan veel kinderen discobowlen met een kinderfeestje. Kinderen leren de motoriek, dus het is leuk maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Voor bowlen Utrecht is Bison Bowling in Maarssen zeker aan te raden. Bij Bison Bowling zijn er namelijk maar liefst twaalf bowlingbanen. Naast deze twaalf bowlingbanen zijn er ook nog eens vier junglebanen voor de kleinste onder ons. Deze banen zijn compleet in jungle thema, wat natuurlijk geweldig is voor een kinderfeestje. Dat zal het onvergetelijk maken!

Het aanbod voor bowlen Utrecht

Voor bowlen Utrecht is er veel mogelijk, zoals je net al enige dingen kon lezen. Er is een speciale bowlingbaan voor de kleintjes en voor kinderfeestjes. Daarnaast is er in het weekend groot feest bij Bison Bowling. Rook, lasers, partylampen, DJ’s en flatscreens. Dat beloofd al een onvergetelijke, leuke avond te worden voordat de avond überhaupt is begonnen. Disco bowlen Utrecht is iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond. Vrijdag en zaterdag van 22.00u tot 01.00u kunnen jullie heerlijk genieten en van 23.00u tot 01.00u is er zelfs Late Night Magic Bowlen. Je kunt dan shotjes krijgen voor maar 2 of 3 euro en een cocktail voor maar liefst 6 euro. Dat is natuurlijk fantastisch. Ook op zondag is er disco bowlen van 16.00u tot 17.00u. Magic bowlen kost maar 52,50 euro per baan, met een gratis portie bitterballen. Kom gezellig eens langs met je vrienden!

Arrangementen bij Bison Bowling voor bowlen Utrecht

Er zijn verschillende arrangementen bij Bison Bowling zoals biertje, balletje, bowlen of de 1-2-3 deal. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of kijk op de website.

Linkruil.org

Comments are closed.