Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Catering aan huis

Op het gebied van catering aan huis is er een super groot aanbod. M&G Catering heeft echter een zeer flexibel en uitgebreid aanbod heerlijke hapjes en heerlijke recepten. Ze verzorgen catering voor diverse evenementen of vergaderingen. Of u nu op zoek bent naar een catering bedrijf die hapjes bezorgd op uw bruiloft of op zoek bent naar een heerlijke maaltijd voor de vergadering op de zaak? Bij M en G catering bent u helemaal aan het juiste adres. Met onze professionalteit en expertise in de keuken zal uw partij vast een groot succes worden.

Catering hapjes bezorgd aan huis

De lokatie waar u graag de catering bezorgd wilt hebben kunnen we ook leuk aankleden met mooie versierselen. De bestelde hapjes komen we op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip bezorgen. We hebben een uitgebreid aanbod buffetten en hapjes waar u uit kunt kiezen, u kunt onder andere verschillende thema’s kiezen (bijvoorbeeld oer Hollands, Spaans, Frans of Thais) maar ook kiezen uit tapas of stampot bufetten. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent en zullen er alles aan doen uw avond tot een groot succes te maken zonder dat u omkijken heeft. Bent u geinteresseerd in andere hapjes of drankjes? Dan is het ook mogelijk om aanpassingen aan te brengen in het menu. Wij staan letterlijk overal voor open.

Meer weten? Mengcatering.nl!

U kunt ons diverse aanbod bekijken op onze website: www.mengcatering.nl en hier meteen een contactaanvraag doen. Wilt u dus meer informatie over de diensten van M&G Catering? Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren naar de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst en vertellen u graag de mogelijkheden om uw avond te voorzien van heerlijk eten, drinken en heerlijke hapjes. Mocht u ook intresse hebben in eventuele versiering van uw locatie raden we u ook aan even langs de website te gaan om verdere informatie te bekijken.

Linkruil.org

Comments are closed.