Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste sound voor je televisie

Van muziek op de televisie genieten kan via de normale luidsprekers in de televisie maar vaak zijn deze van een lage kwaliteit. Het draait meestal vooral om het beeld en minder om het geluid. Het geluid kan echter verbeterd worden met een soundbar maar ook met een home cinema set.

Soundbar

Een soundbar is een lange speaker die de audio van een tv kan optimaliseren. Door de kleine speakers die in een televisie zitten is de audio vaak niet zo goed als dat van een soundbar. Een soundbar is aan een snelle opmars bezig en steeds meer Nederlanders hebben een soundbar thuis staan. Er zitten twee of meer luidsprekers in een soundbar die tegelijk gebruikt worden. Met digital sound processing (dps) wordt de werking van losse voor-, midden- en achterluidsprekers geïmiteerd. Dit zorgt voor een surround sound dat veel in de buurt komt van een volwaardige home cinema set.

Homecinema set

Kun je niet volledig genieten van een film met het standaard geluid uit de televisie? Dan is een homecinema set een goede oplossing. De beschikbare producten zijn te vinden op home-cinema-set.nl. De extra luidsprekers laten je echt genieten van een film of concert op televisie. Ervaar een perfecte homecinema ervaring met stijlvol geluid en een goede bass. Er zijn drie typen te koop: soundbars, 2.1-systemen en 5.1-systemen. Als je alles-in-één set aanschaft dan krijg je één of meer luidsprekers, een Blu-ray-speler en een subwoofer. Een homecinema set wordt meestal gebruikt als verlengstuk op de televisie. Het geluid loopt dan niet via de standaard televisie speakers maar via de homecinema set.

Linkruil.org

Comments are closed.