Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De goedkope smartwatch is het cadeau voor de feestdagen

Met de feestdagen is het altijd moeilijk om iets te kopen voor geliefden, vrienden of familie. Wij willen je dan ook een tip geven voor een cadeau wat en erg handig is en ook nog eens erg leuk. We hebben het hier dan over een goedkope smartwatch. Dit is een horloge wat draait op de het besturingssysteem Android of iOS en wat zelfstandig apps kan draaien net zoals een smartphone. Daarnaast heeft de smartwatch de mogelijkheid om door middel van Bluetooth te worden verbonden met deze zelfde smartphone. Krijg je dan een oproep, bericht of statusupdate van social media binnen dan zie je deze verschijnen op het display van de smartwatch.

Dit is erg handig als je in de auto zit en iemand zou je bijvoorbeeld een bericht via Whatsapp gaan sturen. Je hoeft nu niet te stoppen om de telefoon te gaan bekijken, een simpele blik op je horloge en je weet wie er contact met je probeert te zoeken. Aangezien het vasthouden van een telefoon een hoge boete kan opleveren is de smartwatch echt een uitkomst voor automobilisten. Toch hebben ook fietsers er baat bij, heb je de telefoon in je rugzak zitten dan weet je nog wie er een bericht naar je stuurt door je smartwatch te bekijken.

Wat kun je nu allemaal doen met een smartwatch

Je kunt dus berichten, oproepen en statusupdates zien op je smartwatch. Toch heeft dit slimme horloge nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je net als bij de smartphone ook apps gaan downloaden. Binnen enkele minuten maak je dan ook van je horloge een navigatiesysteem, je kunt je voorstellen dat het veel gemak oplevert als er op je pols staan welke richting je op moet gaan.

Daarnaast kun je ook het display van de smartwatch naar eigen smaak gaan aanpassen. Wil je liever een echte klok op je horloge of de digitale tijdsweergave? Jij bepaalt het en het is allemaal in te stellen. Zoek je dus dat ene speciale cadeau waar je iemand echt een plezier mee doet, denk dan eens aan de goedkope smartwatch. Je hebt al een model voor nog geen honderd euro.

Linkruil.org

Comments are closed.